Home / Kulturen / Äta och dricka / Snabbmat i Barcelona
Hamburger Fast Food French Fries Barcelona

Snabbmat i Barcelona

Många som besöker Barcelona finner inte tiden till att räcka till om dagarna för att upptäcka och se allt Barcelona erbjuder. För att hinna med så mycket som möjligt erbjuder Barcelona ett stort utbud av snabbmat utöver de vanliga kedjorna som McDonalds, Burger King och Starbucks. Dem som vill ha en annan typ av snabbmat i Barcelona finns det ett par alternativ som vi rekommenderar.

De två kedjorna Pans & Company och Bocotta erbjuder ett större utbud av varma- och kalla sandwiches. Dem finns över hela stan och du kan enkelt hitta dem i centrum. Perfekt för dig som har bråttom och vill ha någonting billigt men fortfarande gott och mättande.

Hitta din bostad nu!

Wok to Walk

Wok to Walk erbjuder blixtsnabb och god snabbmat från det Asiatiska köket som du beställer i 3 enkla steg:

1) Nudlar eller ris 2) Kött, vegetariskt eller fisk 3) val av sås

Wok to Walk är väldigt populärt och erbjuder snabb men en mättande måltid, ett snabbt och bra alternativ i Barcelona!

Kiosko

Kiosko erbjuder gourmet hamburgare med unika och kreativa tillbehör i spännande kombinationer. För dem som söker snabbmat med färska ingredienser och spännande kombinationer i hamburgermenyn är Kiosko ett bra alternativ. Stället är så pass populärt så att under lunchtid kan det vara lång kö, därför rekommenderar vi att gå dit strax innan lunch eller senare på dagen.

Viena

Viena har en ovanlig kombination med Österrikisk och Katalansk snabbmat, som enligt vissa, har den bästa Jamon Iberico baguette (baguette med skinka) i stan. Färska råvaror och hög kvalitet kombinerar det till en perfekt måltid.

För dem från England som saknar sin mat hemifrån rekommenderar vi restaurangen Fish and Chips på Rambla del Raval. Detta är Barcelonas enda ställe som erbjuder fish and chips med alla tillbehör. Dem erbjuder även drycker från ställen som Vimto och Iron Bru.

Om du letar efter en bostad i Barcelona under tiden du planerar att bo i Barcelona, besök Barcelona-Home för  lägenheter med bra erbjudanden.

 

 

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ata-och-dricka kultur-sv restaurants-sv-2 service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top