Home / Kulturen / Äta och dricka / Fruktkorgar hem
Home Fruit – Baskets of fruits

Fruktkorgar hem

Färsk frukt till din lägenhet

Home Fruit Baskets

Högkvalitativ färsk frukt direkt till din lägenhet. Utnyttja möjligheten Home Fruits erbjuder – att få fruktkorgar hem till dig med gratis leverans! Barcelona-Homes kunder får 20€ rabatt! Använda bara rabattkoden bcn.

 
 
 

Hitta ditt boende nu!

Om du reser med din familj eller dina vänner så är en snack-korg perfekt för er. Ni kan njuta av frukt och bär hemma eller ta med er ut på er sightseeingrunda. En utsökt korg ihopsatt av jordgubbar, päron, mandarin, mangos, äpplen, kiwis och kokosnötter.

€37 för Barcelona-Homes kunder. Beställ nu

 

Är du på en romantisk semester i Barcelona? Överraska din kärlek med en korg full av frukt och bär! Ett perfekt alternativ för ett avslut på en romantisk kväll eller som frukost. En underbar korg med äpplen, kirimoja, röda vindruvor, jordgubbar, körsbärstomater, kiwis, mandariner, tranbär och vinbär.

€50 för Barcelona-Homes Kunder Beställ nu 

 

The business basket’ är det perfekta alternativet om du reser med dina kollegor. En utmärkt korg av jordgubbar, en ananas, vindruvor, mangos, kiwis, banan, mandariner, apelsiner, äpplen och päron.

€62,50 för Barcelona-Homes Kunder. Beställ nu

 
 

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ata-och-dricka nyheter

Boende Barcelona


Scroll To Top