Home / Kulturen / Äta och dricka / Taverna Amsterdam i Barcelona
Taverna Amsterdam

Taverna Amsterdam i Barcelona

Taverna Amsterdam är en välkänd bar i Barcelona, belägen nära det kända promenadstråket Las Ramblas och Plaza Catalunya och tunnelbanestationerna Passeig de Gracia (L3 och L4) samt Girona (L4) på gatan Aragó 305.

 
 
 
 
 
 

Hitta ditt boende nu!

Baren är känd för sin utmärkta mat som serveras hela dagen ända till midnatt, stora satellit-TV:s som livesänder sport och det största ölutbudet i Barcelona, med alternativ från Spanien, Holland, Tyskland, Belgien, England och Mexiko.

Vidare har Taverna Amsterdam fantastiska erbjudanden varje vecka. Idag, den 3:e december, kan man få en 200 gram stor hamburgare med pommes frites för €8.50. På torsdagar är det studentkväll och mellan 22.00 och 23.00 får man en öl eller ett glas vin för €1.50 + gratis tapas, och för den hungrige finns en meny för €9.50 (Nasi Schotel med Sate och en liten öl). På fredagar är erbjudandet after work-drinkar och gratis tapas, på lördagar är det Cosmo night out (Cosmopolitans för €4.50) och under lata söndagar kan man få en öl för €1.50. Eftersom att erbjudanden uppdateras frekvent kan det vara smart att dubbelkolla på deras hemsida.

Förutom att äta och dricka kan man här  följa viktiga sporthändelser och matcher på en av de 4 skärmarna. Det finns t.om. en 2 meter bred widescreen.

Öppettiderna på Taverna Amsterdam är från 17.00 till 02.00 alla dagar i veckan året om.

Vi ses där!

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ata-och-dricka bars-sv kultur-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top