Home / Fritid / Sutton Barcelona
Sutton club Barcelona
Sutton nightclub Barcelona

Sutton Barcelona

Undrar du, som många andra, vart man kan hitta de mest exklusiva klubbarna i Barcelona, med känslan av verklig lyx? I så fall har vi svaret för dig- Sutton Barcelona! 

Med ett privat rum i temat Moët Chandon och en exklusiv Moët svit andas denna klubb av lyx och utsökt smak som man enbart kan förvänta sig på Sutton Barcelona.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Världskända DJ:s som David Guetta, Calvin Harris och Armin Van Buuren har alla gjort legendariska spelningar på Sutton och det är inte heller ovanligt att andra kändisar dyker upp på klubben som till exempel Paris Hilton gjorde år 2013. Men andra ord så är detta definitivt platsen du bör vara på om du vill springa in i en världskändis under din vistelse i Barcelona. En av nyheterna på Sutton är deras oförglömliga drinkbar där du kan beställa en drink som är gjord av deras professionella bartenders som du sedan kan njuta av i klubben lädersoffor och kolla in den eleganta omgivningen samt de glamorösa inredningsdetaljerna.

Gratis gästlista Sutton>  

VIP bordsreservation Sutton>

En annan faktor som gör att Sutton är en av de bästa nattklubbarna i Barcelona är deras otroliga ljudsystem, vilket tros vara ett av de bästa i Europa. Sutton organiserar ofta fester, vanligtvis veckovis, där själva eventet har ett tema. Entrépriset och öppettider kan variera beroende på vad det är för tillställning, så för att vara på den säkra sidan är det bra att besöka deras hemsida. För att hålla en städad nivå har klubben en minimum ålder på 21 år för att komma in på Sutton och då de är väldigt stränga rekommenderar vi att ni tar ed id-kort. Klubbens klädkod är även den strikt, så se till att komma dit uppklädd så att du kan njuta av en exklusiv kväll ute i Barcelona’s nattliv utan några komplikationer.

Är du redo för att känna dig rik och som en kändis för en kväll? Vi kan försäkra dig om att Sutton är den bästa platsen att vara på om du letar efter en lyxig upplevelse i kontrast till ditt vardagliga liv.

Om du letar efter en bra plats att bo på medan du besöker denna underbara stad, gå då in på Barcelona-Home för att ta del av våra fantastiska erbjudanden!

Adress: C/Tuset, 13, 08006 Barcelona
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona-Homes gästlista
Öppettider: onsdagar 00:00-05:00, torsdagar 00:00-05:30, lördagar och dagen innan helgdag 00:00-06:00, söndagar 22:30-04:00.

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod:

♀ Tjejer: Klänning och klackar

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Sutton>  

VIP bordsreservation Sutton> 

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter clubs-sv party-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top