Home / Index / Clubs / Sutton club Barcelona
Sutton club Barcelona
Sutton nightclub Barcelona

Sutton club Barcelona

Bent u, net als vele anderen, benieuwd waar vindt u de meest exclusieve clubs in Barcelona met dat vleugje ware luxe? In dat geval, hebben wij het exacte antwoord bij Sutton Barcelona!

Met een Moët Chandon thema prive-kamer en een zeer exclusieve Moët Suite ademt deze club van luxe en exquise smaak die is alleen hier te zijn ervaren bij Sutton Barcelona.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Wereld bekende DJ’s, zoals David Guetta, Calvin Harris en Armin Van Buuren, hebben hun legendarische optredens uitgevoerd in Sutton en het is niet ongebruikelijk ze deed Paris Hilton  in 2013 ook Sutton aan. Met andere woorden, is dit zeker de place to be als je wilt om te stoten naar een wereld beroemde beroemdheid tijdens uw tijd in Barcelona. Een van de nieuwigheden op Sutton is de onvergetelijke cocktail bar waar u kunt genieten van een drankje voor u gemaakt door een van de echt professionele barmannen en geniet ervan later in de elegante omgeving van lederen zetels gecombineerd met glamourous interieur details.

FREE GUESTLIST SUTTON>  

VIP TABLE RESERVATIONS SUTTON

Een andere benijdenswaardige factor die een van de beste nachtclubs Sutton in Barcelona maakt is het cutting-edge correcte geluids-systeem die wordt verondersteld te zijn een van de beste van Europa. Sutton organiseren vaak sessies en partijen, meestal per week, wanneer de partij heeft een thema. De prijzen en openingstijden kunnen variëren afhankelijk van welke dag het is, moet dus gewoon om zeker te zijn u controleren op hun website. Om te houden de nette afbeelding, is de minimum leeftijd om naar Sutton 21 en omdat zij zeer streng met hun beleid zijn raden wij u om een ID-kaart. Het kledingvoorschrift is ook strikt gevolgd dus zorg ervoor dat opdagen goed geklede zodat u kunt genieten van uw exclusieve nacht die in Barcelona zonder complicaties.

Bent u klaar om het gevoel van rijk en beroemd voor één nacht? Wij garanderen u dat Sutton de beste plek om te worden is als u zijn verlangen naar een luxe ervaring in tegenstelling tot het dagelijks leven!

Als u op zoek bent voor een leuke plek om te verblijven terwijl u geniet van deze geweldige stad, ga je naar Barcelona-home voor geweldige aanbiedingen!


Adres: C/ Tuset, 13, 08006 Barcelona
Prijs: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Openingstijden: Wednesday 00:00-05:00 Thursday 00:00-05:30 Friday, Saturday and night before bank holiday 00:00—06:00 Sunday 22:30-04:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Elegant (Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

 

FREE GUESTLIST SUTTON

VIP TABLE RESERVATIONS OTTO SUTTON

Accommodation in Barcelona

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index index party-nl vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven