Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Springa på stranden i Barcelona
runner

Springa på stranden i Barcelona

Om du vill upptäcka stranden i Barcelona i sin helhet, varför inte göra det genom att springa? Det går snabbare och är dessutom bra för din hälsa.

Hitta ditt boende!

Barcelona erbjuder mer än 4,5 km av vackra stränder som är ett nöje att springa på, dessa stränder inkluderar La Barceloneta, Mar Bella, Nova Mar Bella, San Sebastia, Bogatell, Nova Icaria och Llevant.  Det är bäst att springa på stranden på morgonen, dels för att undvika hettan på sommaren, men också för att undvika stränderna när de blir fyllda av människor, framför allt på La Barceloneta, som är den mest populära stranden. Medan du springer kan du njuta av utsikten runt omkring dig och upptäcka distriktet Sant Marti  där de flesta stränderna finns.

Fördelen med stranden är att du kan springa barfota. Att springa barfota på stranden gör att du gör av med mer energi och tack vare detta bränner du mer kalorier än om du skulle springa på gatan. Det är också ett bra sätt för att stärka styrkan i dina fötter, vilket kommer att göra en skillnad från om du skulle springa på gatan. Uppenbarligen kommer du att springa långsammare än ditt vanliga tempo. Vi rekommenderar dig att springa på våt sand på plan yta.

Att springa i den friska luften längst havet är också bra för att stärka din lungkapacitet och din uthållighet. Efter att ha sprungit länge kan du unna dig något uppfriskande i Chiringuitos (strandbarer) i La Barceloneta.

 

 

Boende i Barcelona

Visa alla

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top