Home / Fritid / Dixi 724!
Dixi 724

Dixi 724!

Dixi 724Den här artikeln är inte bara för folk som besöker Razzmatazz, men det är definitivt en bra idé innan du kommer hit. Jag pratar förstås om “Dixi 724“. Nej, detta är inte en ny modell av en toalett öppen för allmänheten, det här är bara namnet på en disko-bar belägen i Sant Marti-distriktet på Carrer de Sancho de Avila 50.

Den tidigare fabriken har två våningar, två stora barer och en terrass. The former factory building has two floors, two big bars and a terrace. Här har man även möjligheten att spela bordsfotboll och biljard. Ett litet flygplan i taket och billiga drinkar (öl €3, rom och cola €4 och Redbull för en extra avgift på €0,50) är kännetecken för Dixi och anledningen till en full lokal på Fredagar och Lördagar.

Hitta ditt boende nu!

Att komma ihåg är att detta är en blandning av en bar och ett diskotek. Därför är dans ganska ovanligt, men inträdet är gratis! Stället stänger vid 04.00 och jämfört med andra pubar, som oftast stänger kring 03.00, är detta ganska sent.

Under ditt besök kommer musiken vara främst rock, alternative, power pop etc. så om du vill spendera några timmar på Dixi innan du vandrar ut för att rocka natten, så borde du kliva av vid tunnelbanestationen Marina or Bogatell. Razzmatazz ligger precis på nästa gata (Carrer de Pamplona 88). Dixi är förstås bara ett förslag. Vid Marina hittar du massor av barer och folk så det är inget problem att hitta ett ställe att hänga på.Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter clubs-sv party-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top