Home / Kulturen / Dime språkskola
Dime language school

Dime språkskola

Dime language school

Hitta ditt boende nu!

Dime språkskola

Dime språkskola ligger i hjärtat av Barcelona mellan stadsdelarna Gracia och  Sant Gervasi, 200 meter från Lesseps metrostation. Det är ett unga och innovativa spanska skolan grundades av två professorer. Grundarna, tillsammans med deras stora lärarlag, är stolta över sitt arbete och vill gärna hjälpa nykomlingar till staden för att integreras in stadslivet genom språket och kulturen. Spanska lärs i små klasser (3 till 8 studenter) med hjälp av kommunikativa metoder för undervisning och genom att praktisera språket i verkliga livet.

 

På Dime gör det mer än bara tråkig grammatik!

De organiserar också aktiviteter varje månad (turer, promenader, speciella klasser) För att ytterligare hjälpa eleverna med kulturen och staden. De erbjuder intensiva och omfattande kurser för alla nivåer, privatlektioner, uttals klasser och klasser på lördagsmorgnar – perfekt för dem som är upptagna under veckan. Om du inte kan hitta en kurs i spanska som passar dig, kontakta Dime nu och du kan starta en egen grupp på en gång!

Dime language school
 
Dime Language School
Calle Berna 5 – 7 bjs
08006 Barcelona
+34 93 217 8137
The Dime Language School Website
 Dime Receptionen är öppen från 10:00 till 16.00.
Senare besökstider är okej, vid speciella överenskommelser.

se större karta

 

Boende i Barcelona

Se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top