Home / Om Barcelona / Cykla i Barcelona
Feature

Cykla i Barcelona

Cykla i Barcelona är ett roligt sätt att upptäcka Barcelona. Du kommer snabbt märka att staden är väldigt cykelvänlig. År 2007 introducerade Barcelona ‘Bicing’ vilket erbjuder invånare med prenumeration att ha tillgång till cyklar placerade på olika stationer runt staden. Även om inte detta är tillgängligt för  turister, så kommer det inte vara något problem för dig att finna cyklar att hyra eller förbokade cykelturer.

Det är väldigt enkelt att upptäcka huvud sevärdheterna med cykel. Att cykla är ett underbart sätt att upptäcka diverse områden i staden, det kan vara allt från stranden, genom Arc de Triumf, eller i El Born och de gotiska kvarteren. 

Hitta ditt boende nu!

Att cykla i Barcelona är så populärt att det finns flera turer tillgängliga. Det är ofta att rekommendera att boka innan, här är några ställen vi har fått höra är bra.

Steel Donkey Bike Tours

Dessa ger cykelturer med en stor variation och tenderar att inte hålla sig till samma rutin mer än en gång, väljer ni dessa får ni en rolig turné  att utforska staden. Det kostar 35 € i grupper om högst 8 personer.

Green Bikes Barcelona

Detta företag har en miljövänlig ethos och erbjuder guidade eller själv guidade turer. En standard guidad tur varar i 3,5 timmar och kan vara på flera olika språk, inklusive spanska, engelska, franska och italienska. Den här turen har ett fantastiskt värde för pengarna och turnén och kostar bara 20 €.

Good Barcelona

Dessa turer varar i 2 timmar och har en rolig och avslappnad inställning till att cykla i Barcelona. De stannar alltid  för en snabb öl eller tapas längst vägen. Detta gör det till en trevlig rundtur för alla och ett bra tillfälle att träffa nya människor.

Om du letar  efter bekväma  boende att komma tillbaka till efter  en cykeltur i Barcelona, kolla då in Barcelona Home.

 

Boende i Barcelona

se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top