Home / Fritid / Sports / Ridtur i Barcelona
Horse riding in Barcelona Spain on the beachh

Ridtur i Barcelona

Du kanske inte trodde att Barcelona  hade en flera stycken hästgårdar, där du kan ta en ridtur på den katalanska landsgården. Detta kan vara en rolig aktivitet att göra med familjen och lite annorlunda från de vanliga utflykterna. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har ridit länge, det finns alltid möjlighet för en ridtur i Barcelona.

Hitta ditt boende nu!

Här är några förslag på på hästgårdar du kan testa.

Poni Club Catalunya:

Denna ridklubb är bra för både nybörjare och avancerade ryttare. Det är bara 10 minuters bilfärd i väg från Barcelona centrum. Det kostar ungefär  €20 per timme och du kan ta 3-4 timmar och upptäcka den vackra omgivningen.

Catalonia Trails:

Catalonia Trails erbjuder helg eller vardags turer på varierande ställen runt Norra Barcelona och Costa Brava. Du får chanser att rida på olika platser inklusive Pyrenees, längst stranden och den katalanska landsbyggnaden.

Living It:

Om du inte har så mycket tid i Barcelona, erbjuder Living endast turer på morgonen . Från €74  blir du upphämtad i centrum och sedan tagen till Tibidabo i Collserola Park. Även om du är långt från centrum, kommer du känna av en en lugnet och fridfullheten, vilket kan vara skönt att få.

Ridning i Barcelona är en rolig aktivitet att göra medan man stannar i  Barcelona, med familj och vänner. Det kan vara en chans för dig att komma bort från alla turister och lära känna den katalanska regionen och landsbygden mer.

Om du behöver boende att komma tillbaka och ta det lugnt i efter en ridtur i Barcelona, kolla då in vart att bo!

 

Boende i Barcelona

se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

sport-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top