Home / Om Barcelona / Kvarter / Les Corts i Barcelona
District: Les Corts, Barcelona

Les Corts i Barcelona

Les Corts i Barcelona är baserat i stadsdelen Sarria-Sant Gervasi; Detta anses vara området med  klass, värdighet och fred. Det är ett trevligt område där du kommer att träffa massor av glada besökare men även en hel del alternativ att välja mellan gällande saker att göra och platser att besöka.

Hitta ditt boende nu!

Sightseeing i Les Corts 

Les Corts är ett viktigt finansiellt affärsdistriktet i Barcelona och har olika bra hotell och restauranger. Nära Diagonal hittar du shopping komplex som heter L’Illa, där finns det många bra restauranger stora snabbköp, ett liten utställningscenter och naturligtvis massor av klädaffärer inklusive några av världens mest populära internationella märken som Zara, Custo och Garcia.

Det finns en annan plats att besöka under dagen, som är den fantastiska Placa Espanya, som ligger bara några minuter från Les Corts. Här kommer du att erkänna och se alla underbara underhållning som Montjuic måste erbjuda under dagen. Du kan ta en promenad i den historiska ön där du kommer att se ett lummigt område som kallas Eixample, det kommer att ta dig ungefär en halvtimme att komma dit. Det finns bra faciliteter och de mer historiska, pittoreska områdena är en promenad bort.

Något vi absolut rekommenderar om någon i sällskapet är fotbollsintresserad är att Camp Nou, FC Barcelonas hemmastadion ligger i detta område. Les Corts är helt enkelt värt att besöka, och om du är en riktig fotbolls entusiast så kan du även passa på att ta en rundtur i FC Barcelona museet!

Populära platser i Les Corts? 

Det finns många bra restauranger att besöka och äta och dricka gott, till exempel La Tertulia, Negro-Rojo, Verd & Co, Mussol Pedralbes Center och många fler. Alla dessa är en härlig delikat blandning av en hälsosam livsstil inklusive några av de bästa kött, katalan, tapas och medelhavskök.

Nattlivet i Les Corts är helt enastående, det finns många, barer och klubbar. Vi rekommenderar att ni är noga med att klä upp er då detta område är en av de mer förnäma delarna av Barcelona och du kommer säkert att stöta på de lite mer förmögna i Barcelona. Men för en del av er som kanske inte alls är intresserade utav  nattklubbar eller känner för lite variation i festandet,  oroa dig inte, det finns en tapas plats i varje hörn av gatan så se till att smaka dig fram i området!

Vart i Les Corts bör jag bo? 

Denna trevliga stadsdel Sarria-Sant Gervasi, är känd för att vara ganska avkopplande, lugn och full med charmiga gator. Är du intresserad av att hyra en lägenhet i Les Corts? Glöm inte att besöka oss på Barcelona-home.com.

 

 

Visa Större Karta

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kvarter om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top