Home / Over Barcelona / Buurten / Les Corts Barcelona
District: Les Corts, Barcelona

Les Corts Barcelona

Les Corts Barcelona bevindt zich in de buurt van Sarria-Sant Gervasi; deze buurt wordt beschouwd voor klasse, vrede en waardigheid. Het is een erg vriendelijke buurt, met veel vrolijke bezoekers. Er is van alles om een bezoekje te brengen.

Vind nu uw accommodatie!

Sightseeing in Les Corts Barcelona

Les Corts is een belangrijk financieel business wijk en heeft een groot aanbod aan sterren hotels en restaurants.Dicht bij Diagonal is er een groot winkelcentrum te vinden, genaamd L’illa. Er zijn vele goede restaurants, supermarkten en kleding winkels te vinden. Waaronder enkele van de meest populaire kledingwinkels zoals Zara, Custo en Garcia.

Een ander mooie plek die je kan bezoeken overdag, is Plaza Espanya. Het is maar een paar minuten verwijderen van Les Corts. Hier vindt u alle prachtige bezienswaardigheden die de Montjuic te bieden heeft tijdens de dag. U kunt een wandeling maken naar het historisch eiland waar een lommerrijke wijk kunt vinden, genaamd Eixample. Het duurt ongeveer een half uur om er te komen. Er zijn genoeg faciliteiten en geschiedenis op te pikken tijdens een wandeling. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan de voetbal stadion van Barcelona, Camp nou. Als voetbal liefhebber kunt u een rondleiding nemen door het museum.

Hotspots in Les Corts Barcelona

Er zijn vele restaurants om te dineren en een wijntje te drinken, zoals de La Tertulia, Negro-Rojo, Verd & Co, Mussol Pedralbes Center en vele anderen restaurants. Al deze heerlijke mix van delicatessen, creërt er een gezonde levensstijl en waaronder enkele van de top vlees, Catalaans, Tapas, Mediterraan -gerechten.

Het nachtleven ins Les Corts is heel betaalbaar en bestaat uit velen bars en clubs. Vergeet niet om u netjes te kleden, zodat u  niet opvalt als u de mooiste delen van Barcelona wilt ervaren. Mocht het zijn dat het uitgaansleven niet echt uw ding is, maak u dan geen zorgen. Er zijn genoeg tapas bars in elke hoek van de straat, dat een bezoekje brengen zeker waard is.

Waar te verblijven in Les Corts Barcelona

Het vriendelijke buurt van Sarria-Sant Gervasi, staat bekend om het rustige, relaxte, kalme  en vriendelijke straten. Er lopen hier veel mensen van een hogere klasse rond. Huur een appartement in Les Corts,waar u veel jonge en sociale stylisten tegenkomt. Hier kunt u een lekker genieten van een luxe drankje,goede muziek en een geweldige nachtleven.

Geschiedenis van Les Corts Barcelona

Les Corts is één van de 10 wijken van Barcelona die een massale divisie had sinds 1984 die werd opgericht in 1897 uit twee gemeentes waardoor Les Corts en een paar andere gebieden een deel van de Sarria-Sant Gervasi de kans heeft gekregen. Hierdoor werdt het een minder populaire wijk in Barcelona.


Vergroot Map

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

buurten over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven