Home / Fritid / Dagsturer i Barcelona / Från Barcelona till Baskiens huvudstad Bilbao
bilbao

Från Barcelona till Baskiens huvudstad Bilbao

Efter en lång dags sightseeing i staden Barcelona kan önskan att upptäcka nya möjligheter att resa i Spanien dyka upp. I ett sådant fall kan man ställa sig själv många frågor; Till vilken stad kan jag åka under en kort tid? Hur kan jag få en överblick av staden och kombinera sightseeing med en god middag och flygplatstransfer? Var bor jag i en eller två nätter? För alla som är nyfikna på att öppna sitt sinne för kulturella upplevelser utanför Barcelona erbjuder teamet Visit Bilbao Barcelona möjligheten att åka på en kort resa till Baskiens huvudstad – Bilbao!

Hitta ditt boende nu!

Bilbao anses vara ett av Europas centrum för modern konst och arkitektur. Magnifika platser så som Guggenheim-museet, den kända bron Zubizuri gjord av glas och massor av andra historiska platser av intresse är belägna i denna vackra stad.

För att göra din resa välorganiserad och för att bekanta dig med de mest intressanta ställena i staden, så föreslåt Visit Barcelona Bilbao olika typer av resor till Baskiens huvudstad:

Den första valmöjligheten passar för de som vill åka till staden över en dag. Den inkluderar flygplatstransfer, en biljett till Guggenheim-museet och en rundtur till Bilbaos 3 bästa tapasbarer. Du får även en gratis karta över staden. Boka denna fantastiska resa för endast €104,50!

Resepaketet för en tvådagarsresa arrangeras framförallt för dem som känner sig redo att spendera lite mer tid i Bilbao. Den inkluderar en natt med frukost på ett fyrstjärnigt hotell, privat transfer till och från flygplatsen, en biljett till Guggenheim-museet , en auto-guidetur till de bästa tapasbarerna och ett Bilbao-kort för en dag. Få ett för €169 per person!

Om du skulle vilja upptäcka staden mer detaljerat så föreslår Visit Barcelona Bilbao att avnjuta en 3-dagars-resa med boende på ett vackert fyrstjärnigt hotell och inträde på Guggenheim-museet, auto-guidad tur mellan de bästa tapasbarerna och ett Bilbao-kort giltigt i 2 dagar. Allt detta får du för endast €232,70 per person!

Visit Barcelona Bilbao förser även turister med oförglömliga utflykter genom staden Barcelona! För mer information, klicka här.

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

dagsutflykter-i-barcelona kultur-sv turer utanfor-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top