Home / Beste plaatsen / Beste Italiaanse restaurants in Barcelona
beste italiaanse restaurants in barcelona barcelona-home

Beste Italiaanse restaurants in Barcelona

De Beste Italiaanse restaurants in Barcelona

Als u op zoek bent naar de beste Italiaanse restaurants in Barcelona, dan bent u op de juiste plaats. Na het proberen van de typisch Catalaanse gastronomie, raden wij u zeker aan om van de gelegenheid gebruik te maken om de Italiaanse eetgelegenheden te proberen die de stad biedt! Deze gids is gemaakt om de beste Italiaanse gastronomische ervaringen die we hier in Barcelona hebben ervaren aan te bevelen; die je het gevoel zullen geven alsof je in een van de beste Italiaanse restaurants tegenover de Alpen aan het eten bent, of in een pittoreske straat in Rome.

The Best Italian restaurants in Barcelona Barcelona-Home

Hier zijn onze topkeuzes voor de beste Italiaanse restaurants in de stad Barcelona:

# 1 Murivecchi Restaurant

In zijn oorsprong was het gebouw van Murivecchi een kantine; daaraan dankt het restaurant zijn naam van ‘oude muren’. Vervolgens is het restaurant, na diverse verbouwingen, in uitstekende staat gekomen. De sfeer is verder rustig en gezellig, met een bar en een houtkachel. Daarnaast is er ook een terras met zicht op de straat waar u buiten kunt dineren. Hier kunt u genieten van typisch Italiaanse specialiteiten, zoals een pizza of een risotto met vier kazen, vergezeld van een goede wijn, bijvoorbeeld.

Adres: Carrer de la Princesa, 59, 08003 Barcelona

Openingstijden: Elke dag van 13:00 tot 24:00

# 2 Bella Napoli di Raffaele

Zoals u aan de naam kunt zien, biedt La Bella Napoli di Raffaele de specialiteiten van de Italiaanse keuken; maar vooral de Napolitaanse. Het restaurant heeft een gezellige en typisch Italiaanse uitstraling, met de inrichting en architectuur in Italiaanse stijl. Zelfs als het vol is, kunt u nog steeds in een mum van tijd eten – een teken van de efficiëntie van dit restaurant. We raden u bijvoorbeeld aan de pizza te proberen, die is gemaakt met uit Italië geïmporteerde ingrediënten.

Adres: Carrer de Margarit, 14, 08004 Barcelona

Openingstijden: Elke dag van 13:30 tot 16:00 & 20:30 tot 24:00

# 3 Donizetti

The Best Italian restaurants in Barcelona Barcelona-Home

Met het op opera geïnspireerde decor en de Venetiaanse maskers neemt het u mee terug in de tijd; en zo zult u zich ook voelen in dit restaurant. Zeker, met de familiale sfeer en aandacht voor detail die ze verder uitstralen. De specialiteiten van dit restaurant zijn bijvoorbeeld traditionele pastagerechten en risotto’s. Elk gerecht is niet alleen lekker, maar wordt ook bereid met de nadruk op de presentatie van het eten. Hier combineren ze de kwaliteit van wat het serveert met de kwantiteit, om een gastronomische ervaring te creëren waar u graag naar terug zult keren.

Adres: Carrer de la Diputació, 137, 08011 Barcelona

Openingstijden: Elke dag van 13:15 tot 15:30 & 19:30 tot 22:30; behalve op woensdag en zondag

# 4 Margherita Restaurant

De laatste op onze lijst, maar niet de minste, is het unieke Margherita restaurant. Het is bovendien een recent geopend restaurant in de wijk Gràcia; met dezelfde naam als de meest bekende pizza, en erkend over de hele wereld. In feite wordt aangenomen dat, in het Italië van 1889, ter ere van de voormalige Italiaanse koningin ‘Margherita di Savoia’, de chef-kok Raffaele Esposito een gerecht heeft uitgevonden dat hij de Pizza Margherita noemde. Het belangrijkste is dat de kleuren van de kruiden op het bord; tomaat, mozzarella en basilicum, de kleuren van de Italiaanse vlag vertegenwoordigen. Het Margherita restaurant biedt zijn klanten verder een elegante en verfijnde atmosfeer; en naast de beroemde pizza, serveert het de beste Italiaanse gerechten en dranken.

Adres: Carrer del Rosselló, 253, 08008 Barcelona

Openingstijden: Elke dag van 13:00 tot 16:00 & 19:00 tot 24:00


Als je een passie voor Italiaans eten, zal deze gids gemaakt door ons team van Barcelona-Home u helpen het perfecte restaurant voor u te vinden. Bovendien, op de site BARCELONA-HOME kunt u vinden waar te verblijven naast de genoemde plaatsen in het artikel!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

beste-plaatsen eten-en-drinken over-barcelona restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven