Home / Cultuur / Eten en Drinken / Beste Veganistische Restaurants in Barcelona
beste veganistische restaurants in barcelona barcelona-home

Beste Veganistische Restaurants in Barcelona

Rondreizen als veganist kan frustrerend en tijdrovend zijn; maar gelukkig hoef je je in Barcelona geen zorgen te maken over het vinden van een leuke plek om te eten. Er is een verrassend aantal restaurants die 100% veganistisch zijn, en nog meer restaurants die beginnen met het aanbieden van veganistische opties in hun menu. We kunnen niet wachten om je de beste veganistische plekken in Barcelona te laten zien, van bakkerijen tot take-aways.

Hier zijn onze topadviezen voor veganistische restaurants in Barcelona:

# 1 Veggie Garden

Dit café met Aziatisch thema ligt net om de hoek van het MACBA. Het restaurant biedt een grote hoeveelheid Indiase en Nepalese gerechten, maar ze hebben ook veggie burgers en gezonde sappen gevuld met veel vitaminen, allemaal voor een zeer redelijke prijs. Het zit er meestal vol, dus zorg dat je op tijd komt om zeker te zijn van een plekje, want dit wil je niet missen.

Adres: Gran Via de les Corts Catalanes, 602, 08007 Barcelona & Carrer dels Àngels, 3, 08001 Barcelona
Openingstijden: Elke dag van 12:30 tot 23:30

# 2 Santoni Café

Helaas zijn er momenteel nog geen bakkerijen die uitsluitend veganistische producten aanbieden, maar er zijn er wel een paar die geschikte opties voor veganisten hebben. Een van hen is Santoni Café, in Raval. Naast veganistische pizza’s hebben ze ook heerlijke veganistische croissants en andere producten om je zoetekauw te plezieren. Ga er eens kijken als je wilt genieten van goede koffie, klassieke Spaanse empanadas, cakes, muffins, noem maar op.

Best Vegan Restaurants in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Plaça de la Universitat, 4, Local D, 08007 Barcelona
Openingstijden: Maandag tot zaterdag van 10:00 tot 20:00

# 3 BarCeloneta Sangria

Tijdens de zomer wil je niets liever dan ijskoude Sangria delen met je vrienden, terwijl je geniet van een gezellig diner op het strand. BarCeloneta Sangria is de plek om te bezoeken. Mis ”Paella Thursday” niet en trakteer uzelf op hun heerlijke vegan paella, of geniet van hun rauwe pesto courgette pasta, tapas, of sappige hamburgers. Wat u ook kiest, dit restaurant zal ervoor zorgen dat u een aantal zinvolle herinneringen zult creëren.

Best Vegan Restaurants in Barcelona Barcelona-Home

Bron: www.happycow.net

 

Adres: Carrer de Sevilla, 70, 08003 Barcelona
Openingstijden: Maandag tot vrijdag van 17:00 tot 23:30. Dinsdag gesloten.

# 4 Quinoa Bar Vegetarià

Quinoa Bar Vegetarià heeft veruit het beste veganistische menu in de stad. Bovendien categoriseert het zichzelf als een bewust vriendelijk restaurant, ongeveer de helft van hun gerechten zijn veganistisch. Ze vullen hun lunchboxen aan, met hun zelfgemaakte veganistische maaltijden, en bezorgen die zelfs aan huis. Daarnaast hebben ze ook een bakkerij en kledingafdeling.

Adres: Travessera de Gràcia, 203, 08012 Barcelona
Openingstijden: Elke dag van 12:00 tot 16:00 & 19:00 tot 23:00

# 5 Teresa Carles

Als laatste, maar zeker niet de minste. Als je op zoek bent naar een plek die een beetje chiquer is dan het gemiddelde restaurant, dan moet het Teresa Carles zijn. Hun doel is om gezond, duurzaam en over het algemeen lekker eten te maken. Kies een gerecht uit hun gevarieerde menu en wij beloven u, u zult niet teleurgesteld worden. Als je indruk wilt maken op je date, vrienden of familie, dan is dit het restaurant.

Best Vegan Restaurants in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Carrer de Jovellanos, 2, 08001 Barcelona
Openingstijden: Elke dag van 12:00 tot 17:00 & 19:00 tot 23:00

In dezelfde geest, bent u van plan een reis en op zoek naar een accommodatie voor uw verblijf in Barcelona? Bekijk dan deze GROTE APPARTEMENTEN in het centrum van de stad!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

eten-en-drinken over-barcelona restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven