Home / Beste plaatsen / Beste 3 Maaltijd Bezorgingsdiensten in Barcelona
food-eating-potatoes-beer-8313

Beste 3 Maaltijd Bezorgingsdiensten in Barcelona

Als het om eten gaat, kan je op elke hoek van elke straat in Barcelona restaurants vinden. Of je nu een vleesliefhebber bent, vegetarisch of een gezondheidsfreak, er zijn verschillende plaatsjes om uw favoriete voedsel te vinden. Hoewel we u aanraden om Spaanse delicatessen te proberen, is het ook niet erg om eens gerechten uit andere landen uit te proberen. Van Aziatisch eten zoals Japans, Chinees en Indisch tot de Mediterraanse keuken zoals Italiaans, Spaans en Marokkaans etc., er zijn zoveel opties om uit te kiezen. Als je eens zin hebt in een relaxte avond thuis maar geen zin hebt om te koken, dan ben je in voor een traktatie. Wij, van Barcelona Home, zijn blij om u te mogen voorzien van een aantal van de beste maaltijd bezorgingsdiensten die actief zijn in Barcelona.

 #1 Resto-in

 • BH-Home-Restoin-1
  Food Delivery
 • resto-in 1
  Food delivery
 • resto-in 2
  Food delivery
 • resto-in
  Food delivery

Resto-in is een maaltijd bezorgingsbedrijf, dat bezorgingsdiensten voorziet van veel verschillende restaurants. Van opkomende restaurants tot Barcelona ’s favorieten, Resto-In heeft een geweldige connectie met meer dan 130 winkels en restaurants, evenals met hun klanten, door het garanderen van het leveren van de maaltijd binnen de 30 minuten.

Promotie voor BH klanten: Barcelona-Home klanten kunnen een gratis levering krijgen voor bestellingen van meer dan €15 met de promotie code: BHWELCOME.

Adres: Rambla de Catalunya, 33 Barcelona
Email: marketingspain@resto-in.com
Website: Resto-In

2# Just-eat 

 • hot-dish
  Just-eat
 • just-eat
  Just-eat
 • just-eat 1
  Just-eat
 • just-eat 2
  Just-eat

Just-eat is werelds toonaangevende afhaal bedrijf, werkzaam in meer dan 13 landen in Europa en Zuid-Amerika. Door gewoon de postcode in te geven, zal de website verschillende restaurants bij jou in de buurt weergeven.  Als je niet goed weet wat je wilt eten, voorziet Just-Eat jou  van een brede lijst met allerlei soorten restaurants bij jou in de buurt.

Adres: Carrer de Duran i Bas, 5
Telefoonnummer: +34 918 264 016
Email: info@just-eat.es

3# Deliverum

 • Schermafbeelding-2016-03-16-om-14.24.51
  Deliverum
 • deliverum
  Deliverum
 • deliverum 1
  Deliverum
 • deliverum 2
  Deliverum

Deliverum is andere geweldige optie om eten op een gemakkelijke manier te bestellen. Door simpelweg de naam van het restaurant in te geven en de gerechten die je wilt te selecteren, zal jouw maaltijd aan huis, op kantoor of waar je maar wilt, worden bezorgd in geen tijd. Met een grote variëteit van meer dan 50 verschillende soorten eten, is het enige ding waarover je onzeker zal zijn welk gerecht je gaat kiezen.

Adres: Passeig de Sant Gervasi 8, Barcelona
Telefoonnummer: +34 933 300 303
Email: info@deliverum.com

Beste bezorgplaatsen

View more

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven