Home / Beste plaatsen / Beste Hamburgerrestaurants in Barcelona
beste hamburgerrestaurants in barcelona barcelona-home

Beste Hamburgerrestaurants in Barcelona

Hoewel Barcelona veel tapasrestaurants, pinchobars en markten vol verse en kleurrijke producten heeft om thuis te bereiden, heb je soms echt alleen maar een hamburger nodig! En terwijl we u ten zeerste aanmoedigen om te profiteren van de rijkdom aan verse zeevruchten, wereldklasse kazen, en hammen, begrijpen we ook dat soms een hamburger met een kant van frietjes de plek het beste raakt. Barcelona heeft een breed scala aan opties als het gaat om hamburger plaatsen, maar we hebben het niet over McDonald’s of Burger King! We hebben opgesomd BARCELONA HOME’S aanbevelingen voor de beste hamburger plaatsen in Barcelona.

Ervaar de beste hamburger plaatsen in Barcelona door een van deze plaatsen te bezoeken:

# 1 Bacoa

Bacoa heeft verschillende locaties in Barcelona, maar de populairste is misschien wel in de buurt van Placa de Universitat. Bij Bacoa vind je een aantal van de lekkerste hamburgers van de stad, vers gegrild en geserveerd met knapperige en heerlijke frietjes aan de zijkant. Het vlees in de burgers is biologisch en kan worden herleid tot gecertificeerde Spaanse boerderijen. Ze bieden verder een grote verscheidenheid aan opties; waaronder de traditionele rundvlees hamburger, samen met veganistische en vegetarische burgers, zelfs een kip hamburger. Voor degenen met een glutenvrij dieet, bieden ze ook hamburgers als salades, zonder het brood. Als u aankomt, vink gewoon het type van de handtekening hamburger die u wilt of aangepaste-selecteer uw toppings.

Best Burger places in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Ronda de la Universitat 13, Barcelona
Openingstijden: Elke dag van 12:00 tot 23:00

Looking for an apartment in the area? Check out our APARTMENTS IN EIXAMPLE!

# 2 Bro

Ben je daarentegen op zoek naar een burger met de lekkerste fluffy broodjes en heerlijk sappig vlees? Dan is Bro de plek om naartoe te gaan! Bro is gelegen in het hart van Barceloneta, dicht bij Port Vell en het prachtige strand van Barceloneta. Hun burgers bestaan uit 100% kalfsvlees medium rare met huisgemaakte sauzen. Probeer ook eens de Mexicaanse burger voor een pittig tintje; of de Jack Daniels burger met koolsla en Jack Daniels BBQ saus! Als bijgerecht kunt u gebakken aardappelen, gepofte aardappelen of nacho’s met guacamole bestellen.

Adres: Baluard 34, Barcelona, Spain
Openingstijden: Woensdag tot vrijdag van 13:00 tot 16:00 & 20:00 tot 23:30; Zaterdag en zondag van 15:00 to 23:00

Op zoek naar een appartement in de omgeving? Bekijk dan onze APPARTEMENTEN IN BARCELONETA!

# 3 La Central

Bij La Central worden hun hamburgers bereid met brood dat elke dag wordt gebakken, één voor één op de grill wordt gegaard en verse ingrediënten van de lokale markt bevat; daarnaast worden ze persoonlijk geselecteerd door de chef. Gelegen in de buurt van het centrum en het Palau de la Música Catalana, een trendy plek ingericht in een industriële vintage stijl waar u zich op uw gemak zult voelen om te genieten van de heerlijke gastronomische hamburgers in de stad! Wel hamburgers gemaakt met een keuze uit 100% rundvlees, Black Angus, biologisch rundvlees uit de Pyreneeën of scharrelkipvlees op een wit of volkorenbroodje. Geniet van dit geweldige restaurant in de top van hamburger plaatsen; met een kant van rustieke aardappel frietjes, pittige aardappelen, of zelfgemaakte nuggets.

Best Burger places in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Via Laietana 45, Barcelona, Spain
Openingstijden: Elke dag van 12:30 tot 16:30 & 19:30 tot 24:00

Op zoek naar een appartement in de omgeving? Bekijk dan onze APPARTEMENTEN IN BARRIO GOTIC!

# 4 Foc i Oli

In een hoekje van de wijk Eixample in Barcelona biedt Foc i Oli, een klein restaurant, sandwiches en hamburgers van topkwaliteit. Dit alles wordt bereid in de ogen van de klant, waarbij je de mogelijkheid hebt om te kiezen uit vele verse ingrediënten zoals verschillende soorten brood, vlees, groenten en sauzen om je eigen sandwich of hamburger individueel te ontwerpen. Er zal ook een menu zijn van speciale sandwiches en hamburgers, ontworpen door de eigenaars, waaronder, onder andere, de beroemde chef Anthony Bourdain die de chivito de beste sandwich ter wereld noemde.

Best Burger places in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Carrer d’Aribau, 91, 08036 Barcelona
Openingstijden: Maandag tot vrijdag van 13:00 tot 16:00 & 19:00 tot 23:00

Op zoek naar een appartement in de omgeving? Bekijk onze APPARTEMENTEN IN EIXAMPLE!

# 5 Anauco Gourmet

In Anauco, vlakbij de Sagrada Familia, zijn ze gespecialiseerd in de bereiding van handgemaakte hamburgers, waarbij ze zorg dragen voor de selectie van de grondstoffen en de bereiding van alle gerechten die ze op het menu aanbieden, om een product van hoge kwaliteit te kunnen garanderen. De smaakmixen en combinaties die ze gebruiken, zijn zorgvuldig gekozen om de klant een unieke zintuiglijke ervaring te bieden en het concept van de traditionele burger naar een hoger niveau te tillen. In het restaurant genieten de klanten van een verschillend en vernieuwend voorstel alsook van een aangename omgeving en een vriendelijke behandeling, ideaal om te delen met je partner, familie of vrienden. Bovendien hebben ze een aantal volledig geladen heerlijke hamburgers die je echt moet proberen!

Best Burger places in Barcelona Barcelona-Home

Adres: Carrer de València 428, 08013 Barcelona, Spain
Openingstijden: Maandag tot zondag van 13:00 tot 16:30 & 19:30 tot 23:00

Op zoek naar een appartement in de omgeving? Bekijk dan onze APPARTEMENTEN IN SAGRADA FAMILIA!

In dezelfde geest, bent u van plan een reis en op zoek naar een accommodatie voor uw verblijf in Barcelona? Bekijk dan deze BESTE APPARTEMENTEN in het centrum van de stad!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

beste-plaatsen eten-en-drinken restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven