Home / Over Barcelona / Goedkope plekken om te eten in Barcelona voor minder dan €10
Goedkope plekken om te eten in Barcelona voor minder dan €10 barcelona-home

Goedkope plekken om te eten in Barcelona voor minder dan €10

Goedkope plekken om te eten in Barcelona voor minder dan €10

In Barcelona vindt u een ruime keuze aan BARS EN RESTAURANTS, met gerechten van over de hele wereld. Helaas variëren de prijzen nogal. Als je een liefhebber bent van eten, een budget hebt of gewoon niet te veel geld wilt uitgeven in een restaurant, lees dan verder! Wij hebben voor u een lijst van goedkope plekken om te eten in Barcelona voor minder dan 10 €.

#1 Chen Ji 

cheap - Barcelona-home

Grote porties heerlijk Chinees eten tegen zeer lage prijzen. Dat is wat je krijgt bij Chen Ji – een van de populairste en lekkerste ASIAANSE RESTAURANTS IN BARCELONA! Op hun menu staan meer dan 100 gerechten; van klassieke noedels, gebakken rijst en aromatische soepen tot atypische, traditionele Chinese gerechten zoals kwallen salade, eenden tongen of koeien buiken. De gemiddelde prijs van de meeste gerechten ligt rond de 5 €!

Adres: Carrer d’Alí Bei, 65

 

#2 König

cheap - Barcelona-home

Deze plek zal u zeker verrassen. König ziet er door zijn chique en moderne locatie vrij duur uit. In feite is het dat helemaal niet! Het restaurant heeft een heel mooi menu met salades, combinatiegerechten, Spaanse tapas en fantastische hamburgers. De laatste kosten minder dan 4 € per stuk. De rest van de gerechten zijn ook niet duur. Bovendien is het personeel erg aardig en behulpzaam. Het is een plezier om er te ontbijten, lunchen of dineren!

Adres: Rambla de Catalunya, 5 / Carrer de la Fusina, 3

#3 N.A.P Neapolitan Authentic Pizza

cheap - Barcelona-home

Geweldige, authentieke pizzeria met twee restaurants in Barcelona. Een in het hart van BORN en een tweede, naast Barceloneta. Hun pizza is bereid volgens Napolitaanse traditie en wordt gebakken in een houtoven. Zowel de smaak als de prijs zijn erg goed. Een ander voordeel van N.A.P is het Italiaanse personeel dat altijd vrolijk is. Van dit restaurant ga je altijd naar buiten met een volle maag en een glimlach op je gezicht.

Adres:  Av. de Francesc Cambó, 30 (el Born) / Carrer del Baluard, 69 (Barceloneta)

 

#4 Bo de B

cheap - Barcelona-home

Waarschijnlijk de goedkoopste bar voor een gezonde maaltijd in Barcelona. Voor Bo de B staat altijd een rij en dat is niet zonder reden! Je kunt er hun vullende salades, enorme sandwiches, en warme snacks eten. Alle ingrediënten zijn vers, de gerechten worden voor je neus bereid en zeer snel geserveerd. Het stuk zelfgebakken brood dat ze erbij serveren is onvergetelijk. Het is een uitstekende optie voor zowel veganisten, vegetariërs, en degenen die graag vlees.

Adres: Carrer de la Fusteria, 14

#5 Carrer de Blai 

cheap - Barcelona-home

Carrer de Blai is de naam van een straat in de wijk Poble Sec waar veel kleine bars zijn gevestigd. Het kenmerkende voor al deze bars is dat ze pinchos serveren, een soort tapas bestaande uit een sneetje brood met verschillende ingrediënten erop. Voor elke pinchos betaal je tussen 1 en 2,5 € en je hebt er min of meer 4 nodig om vol te zitten. Loop gewoon door Carrer de Blai, kijk naar de tapas die op de toonbank van de bar liggen uitgestald en kies degene die je het lekkerst vindt. Onze favorieten zijn L’Angolino, Pincho J en Blai 9.

Adres: Carrer de Blai

#6 Can Paixano

cheap - Barcelona-home

Can Paixano is een zeer authentieke Spaanse bar gelegen in de oude vissersbuurt van Barceloneta. Sinds 1969 is Can Paixano gespecialiseerd in zijn beroemde cava’s (mousserende wijn) en snacks in Spaanse stijl. De bar is erg klein, er zijn geen zitplaatsen en meestal zijn er veel mensen die luid praten, dus wees voorbereid op deze typisch Spaanse ervaring! Je kunt hier warme broodjes en hamburgers krijgen voor maximaal 3 € en een aantal lokale vleeswaren, kazen, en tapas voor ongeveer 3 – 4 €.  Bovendien betaal je voor een glas van hun geweldige huiscava slechts 1,10 €.

Adres: Carrer de la Reina Cristina, 7 (Barcelonata) / Carrer Castillejos, 158, Pl. Glòries (Voedselstraat terras in Els Encants Market)

#7 La Malandrina

 

La Malandrina

Een andere goede keuze om goedkoop te eten in Barceloneta is La Malandrina. Een klein restaurant voor vleesliefhebbers met een grote eetlust! Deze Argentijns-Uruguayaanse plek serveert een zeer goede kwaliteit steaks tegen betaalbare prijzen. Voor 9 € krijg je korte ribbetjes, kipfilet, entrecôte of rokjessteak. Alles vergezeld van een salade, rijst of aardappelen, en zelfgemaakte dressing. Als u niet op een budget, moet u ook proberen hun andere gegrilde specialiteiten.

Adres: C/ de Pepe Rubianes, 5, 08003 Barcelona

#8 Tacos Tacos

Twee kleurrijke restaurants vlak bij elkaar in het POBLE SEC district. Tacos Tacos serveert, zoals de naam al aangeeft, Mexicaans eten. We houden van deze plek voor hun wekelijkse promoties. Op maandag en dinsdag kunt u alle taco’s voor 1 euro krijgen. Op woensdag betaal je er 1,5 € voor en 1 € voor een biertje en shot tequila. Margarita op deze dag kost slechts 3 €!  Het is een perfecte plek om rond te hangen met vrienden, te drinken, goed te eten zonder al te veel geld uit te geven.

Adres: Carrer de Tapioles, 9

 

#9 100 Montaditos

 

cheap - Barcelona-home

Een van de meest populaire Spaanse fastfood. 100 Montaditos is een keten van restaurants die meer dan 100 soorten minibroodjes (montaditos) en een goedkoop biertje of zoete fijne tinto de verano serveren. Voor elk broodje en elke alcoholische drank betaal je tussen 1 en 1,5 euro. Hun restaurants zitten altijd vol met jonge mensen en studenten die genieten van een avond met een goedkoop biertje en snacks.

Adres: Plaça d’Urquinaona, 1 /  Rambla del Raval, 41 /  Rambla de Catalunya, 11 /   Rambla del Poblenou, 76,  en meer.

#10 La Sureña

 

cheap - Barcelona-home

Nog een populair franchise restaurant in Barcelona. Spaanse tapas en visgerechten tegen redelijke prijzen. Je kunt er garnalen, octopus, paella, vleesgerechten en andere warme snacks proberen. Leuke plek voor studenten en grote groepen.

Adres:  Carrer dels Tallers, 70 /  Ronda de Sant Pau, 79 / Passeig de Sant Joan, 77 / Maremagnum, Moll d’Espanya, 5

Bekijk de video hieronder als je meer goedkope restaurants in Barcelona wilt vinden!

Bent u van plan een reis naar Barcelona en moet ergens verblijven? Waarom dan niet kijken naar de appartementen die we beschikbaar hebben op onze website! Neem contact met ons op als u vragen heeft, we zijn blij om te helpen.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven