Home / Over Barcelona / Barcelona’s Best Dating Spots

Barcelona’s Best Dating Spots

Ontdek de beste plekken om te bezoeken tijdens een date in Barcelona

 

Met behulp van deze gids kunt u een aantal van de meest romantische plekjes van de stad bezoeken. Barcelona is een prachtige stad als geheel, maar er zijn een aantal plekken die zo mooi en rustig zijn, dat ze de perfecte locatie vormen voor een romantische date. Met onze gids helpen we je de beste plekken te ontdekken voor een afspraakje in Barcelona, waar je wat tijd kunt doorbrengen met je partner of vrienden. De plaatsen liggen verspreid over de stad, en door deze te bezoeken zul je ook veel van Barcelona’s iconische attracties tegenkomen. Deze gids is geschikt voor zowel koppels en groepen vrienden, maar ook voor degenen die op zoek zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus laten we beginnen!

Barcelona’s beste date locaties

#1 Geniet van een picknick

dating spots - Barcelona-home

Soms is minder meer, en dat is ook zo met een picknick. Hoe romantisch is het om gewoon een zonnige dag in het park door te brengen met je geliefde, al kletsend, genietend van elkaars gezelschap, en een wijntje drinkend? Het idee doet je hart smelten, maar het organiseren ervan kan een heel gedoe zijn en je onnodige stress bezorgen. Waarom onnodig? Omdat Barcelona Picnic u alle service biedt die u nodig heeft bij het organiseren van een picknick. Het enige wat je hoeft te doen is het soort picknick kiezen dat je wilt houden, samen met de locatie, en zij zorgen voor de rest.

#2 Las Ramblas

dating spots- Barcelona-home

La Rambla is de meest bezochte straat van Barcelona. s Avonds kunt u, met uitzicht op de haven, genieten van een prachtige wandeling bij zonsondergang, waarbij u de vergankelijke kleuren ziet verschuiven van een warme oranje gloed bij zonsondergang naar zwak neonverlichte straten.  U kunt zich onderdompelen in de levendigheid van de straat met alle kleine kraampjes, souvenirwinkels, levende standbeelden en straatartiesten, die u zullen helpen een romantische ervaring te creëren.

#3 Barceloneta en de zee

dating spots - Barcelona-home

Aan het einde van Las Ramblas ligt de Barceloneta promenade, waar u rustig kunt wandelen terwijl u naar de golven luistert, de frisse zeelucht kunt inademen, of zelfs uw voeten in het water kunt dompelen om aan de zomerse hitte te ontsnappen. Barceloneta is een geweldige plek om een biertje of een cocktail te drinken met uitzicht op zee, te genieten van de zonsondergang en misschien de avond voort te zetten in een van de Port Olimpic clubs. Het biedt de perfecte achtergrond voor diegenen die een romantische avond willen hebben, onder het genot van een drankje en een romantisch paaltje op het strand. Al deze redenen maken Barceloneta een van de beste plaatsen om te bezoeken tijdens een afspraakje in Barcelona.

 

#4 Park Güell

dating spots - Barcelona-home

Een van de beste uitgaansgelegenheden van Barcelona is Park Güell. Een aanrader voor toeristen, het is een verplichte stop in Barcelona. Wij raden je aan om tijdens de niet-piek uren te gaan, ofwel in de ochtend of laat in de middag, zodat je in alle rust van deze prachtige plek kunt genieten. De fantastische architectuur van Gaudí in combinatie met het ongelooflijke uitzicht over de stad, creëren een sfeer van sereniteit die moeilijk te evenaren is in een ander deel van de wereld. Het gezang van de zwaluwen in de lente, het uitzicht over de stad en de prachtige kleuren van het Park zijn de ideale plek voor een romantisch uitje, of zelfs voor een dagje uit met vrienden.

 

#5 Tibidabo

Last but not least is Tibidabo. Het is een heuvel met een hoogte van 500 meter boven de zeespiegel, die uitkijkt over de stad en vanwaar je alle hoeken van de stad kunt zien. Vanaf de Belvedère kun je zowel de zon zien opkomen als ondergaan. Er is geen romantischere plek in Barcelona! Als u plezier wilt maken en nieuwe mensen wilt ontmoeten, is er op dezelfde heuvel een van de oudste amusementsparken van Europa. Daarnaast kunt u genieten van het dozijn amusement dat wordt aangeboden.

Bent u van plan om naar Barcelona te gaan en bent u op zoek naar een verblijfplaats? Kijk dan eens naar de beschikbare appartementen op onze website! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven