Home / Over Barcelona / Rent a Cheap Room in Barcelona

Rent a Cheap Room in Barcelona

Bent u op zoek naar een goedkope kamer in Barcelona?

Barcelona is niet de duurste stad, maar staat er juist om bekend een budgetvriendelijke locatie te zijn. Zowel toeristen als internationale studenten kunnen er leuke en betaalbare accommodaties vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft GOEDKOOP ACCOMMODATIES. Onder hen, goedkope hotels, hostels en natuurlijk goedkope kamers in Barcelona. Een goedkope kamer zoals een GEDEELDE APPARTEMENT is de beste keuze als je wat geld wilt besparen, plezier wilt hebben en een tweede internationale familie wilt creëren.

Als u een goedkoop appartement in Barcelona wilt huren, hoeft dat niet te betekenen dat de kwaliteit van het appartement niet goed is. Al onze goedkope appartementen in Barcelona zijn volledig gemeubileerd en hebben volledig uitgeruste keukens. Hierdoor kunt u uw eigen eten koken terwijl u op vakantie bent in uw goedkope huurappartement. Hierdoor kunt u nog meer geld besparen, bovenop wat u bespaart door te verblijven in een goedkope huurappartement. Op deze manier wordt uw vakantie nog goedkoper. Uw keuze van accommodatie is essentieel om uw ervaring in Barcelona, of het nu voor korte of lange termijn is, zo ongelooflijk mogelijk te maken!

Hieronder vindt u enkele leuke en goedkope kamers, bekijk ze!

Rond Parc Güell

SINGLE KAMER NAAST PARC GÜELL

Vanaf 360€ / maandelijks | 60m² | Referentie: BHM2-346

 Rent a Cheap Room in Barcelona - Barcelona Home

In een rustige straat van de GRÀCIA NEIGHBORHOOD, vindt u deze schattige en goedkope kamer. Op slechts een paar minuten afstand van PASSEIG DE GRÀCIA, kun je genieten van alle winkels en het drukke nachtleven van Barcelona. Met een eenpersoonsbed en een ruime kledingkast, is dit een geweldige optie voor een lang verblijf tijdens je stage of studie. Geniet van al het natuurlijke licht dat door uw raam naar binnen valt en dineer op het balkon van de woonkamer.

BEKIJK ALLE GOEDKOPE KAMERS IN DE BUURT VAN PASSEIG DE GRÀCIA


Rond Poble Sec

ENKELE KAMER IN COZY APARTMENT IN DE BUURT VAN MONTJUÏC

Vanaf 455€ / maandelijks | 70m² | Referentie: BHM2-3842

 Rent a Cheap Room in Barcelona - Barcelona Home

Deze kamer in een gedeeld appartement in de wijk Montjuïc is perfect als u nieuwe vrienden wilt maken in de stad! Heldere cerulean muren en moderne meubels creëren een rustige sfeer. Zo veel dat u in een oogwenk kunt ontspannen in deze kamer. Bovendien is de wijk Montjuïc een zeer mooi deel van de stad Barcelona, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

ENKELE KAMER IN DE BUURT VAN LA SAGRADA FAMILIA

Vanaf 450€ / maandelijks | 70m² | Referentie: BHM2-558

Rent a Cheap Room in Barcelona - Barcelona Home

Als ontspannen echter niet uw hoofddoel is, is deze goedkope kamer misschien wel de beste optie voor u. Het ligt namelijk dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden van Barcelona. Van LA SAGRADA FAMILIA, tot Plaça de Gaudí en de ingang van de wijk Gràcia, u zult zich hier niet vervelen. Maar als u op een gegeven moment moet uitrusten, zult u in deze gezellige kamer, met zijn warme oranje muren en houten meubilair, de beste dutjes kunnen doen! Dit is de beste plek voor een geweldig leven in de prachtige stad Barcelona.

BEKIJK ALLE GOEDKOPE KAMERS DICHT BIJ LA SAGRADA FAMILIA


In de buurt van Sant Andreu

ENKELE KAMER MET TERRAS IN DE BUURT VAN  SANT ANDREU

Vanaf 410€ / maandelijks | 90m² | Referentie: BHM2-2372

 Rent a Cheap Room in Barcelona - Barcelona Home

If you are looking for a cozy and quiet spot, this cheap room is the best option for you. It has lots of light and glamourous furniture. You can store your clothes in a big wood closet next to the bed. And if you want to chat with your flat mates or prepare a dinner with your friends, you can use the fully equipped kitchen and the big living room. To rent a cheap room in Barcelona can mean living with wonderful people and live an unforgettable experience in Barcelona.

Als u op zoek bent naar een gezellige en rustige plek, dan is deze goedkope kamer de beste optie voor u. Het heeft veel licht en glamoureuze meubels. Je kunt je kleren opbergen in een grote houten kast naast het bed. En als je wilt kletsen met je huisgenoten of een diner wilt bereiden met je vrienden, kun je gebruik maken van de volledig uitgeruste keuken en de grote woonkamer. Het huren van een goedkope kamer in Barcelona kan betekenen dat je met geweldige mensen samenwoont en een onvergetelijke ervaring in Barcelona beleeft.

BEKIJK ALLE GOEDKOPE KAMERS IN DE BUURT VAN  SANT ANDREU


Bent u van plan een reis naar Barcelona te maken en bent u op zoek naar een verblijfplaats? Kijk dan eens naar de beschikbare appartementen op onze website! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven