Home / Over Barcelona / Beste Michelin sterren restaurants in Barcelona

Beste Michelin sterren restaurants in Barcelona

Beste Michelin star restaurants in Barcelona

Als u het type persoon bent dat gourmetvoedsel en een gastronomische ervaring op prijs stelt, dan is deze blog er één voor u. Lees verder om te genieten van unieke gerechten uit de beste RESTAURANTS IN BARCELONA. Toeristen beweren dat het proeven van eten in de Catalaanse hoofdstad een echte gastronomische vakantie is, en de critici zijn het daarmee eens. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van de beste Michelin sterren restaurants in Barcelona.

Restaurants met 1 Michelin ster

#1 Hofmann*

Hoe klinkt de signature calamari van chef Maya Hoffman met Catalaanse bloedworst en pralinesaus? “Eenvoudig en niet te bedachtzaam” zou Hofmann zichzelf antwoorden zonder zelfs maar na te denken. Dit is een plek waar de chefs de filosofie van het koken toepassen. Het is ook een plek waar ze zowel stijl als methoden consolideren, conventionele en cutting-edge gerechten met gearticuleerde mediterrane wortels, met ook accenten van de Catalaanse keuken. Het Michelin-sterrenrestaurant ligt in het centrum van Barcelona en beschikt over een hoofdzaal en 2 aparte zalen voor 7-10 personen. Bovendien is de voorhoedestijl in alles uiterst aanwezig. Hofmann is dus een ongewone plek om een uitzonderlijke avond te beleven.

Openingsuren : Van maandag tot vrijdag vanaf 1PM to 3PM en vanaf 8PM tot 9:30PM

Telefoonnummer: +34 932 18 71 65

Adres: Carrer de la Granada del Penedès, 14, 08006, Barcelona

#2 Caelis*

Allereerst willen wij u Romain Fornell voorstellen, de enige Franse chef-kok in Barcelona met een Michelin-ster. In Caelis vindt u een gedurfde keuken, maar met een onberispelijke klassieke geest, doorgegeven in twee degustatiemenu’s. De culinaire stijl van Romain Fornell en zijn team is modern koken, een gewoonte van evaluatie en voorhoede in zijn eigen bijzondere creaties. Hij staat bekend om zijn intensiteit, passie en evenwicht. Het is geweldig om te weten dat je doordeweeks een lunchmenu kunt bestellen voor €39 met een drankje, gebak en espresso – zeer royaal voor zo’n gerenommeerde plek, en geweldig Michelin-sterrenrestaurant.

Best Michelin star restaurants in Barcelona - Barcelona Home

Openingsuren : Van woensdag tot zaterdag  vanaf 1:30P.M tot 5:00 P.M. en 7:30 P.M tot 11:00 P.M

Telefoonnummer: +34 935 10 12 05

Adres: Via Laietana, 49, 08003, Barcelona

Restaurants met twee Michelin sterren

#1 Moments**

As of now with two Michelin stars, the Moments restaurant keeps on winning new honours and new fans. This is thanks to its inventive, fresh and healthy food inspired by the Catalan culinary culture. Managed by chef Karma Ruskaleda and her son Raul Balam. This enchanting place offers one of the most outstanding gastronomic experiences in Barcelona. Choose from either the à la carte menu or the tasting menu. Additionally, having won seven Michelin stars for their restaurants in Spain and Tokyo, Ruscalleda is one of the most well-known culinary specialists in the country. The brilliant and golden shades of the Moments Michelin star restaurants lounge area, improved with the excellence of Patricia Urquiola’s elite outlines, make an unwinding, mysterious atmosphere in which you can enjoy a gastronomic experience.

Best Michelin star restaurants in Barcelona - Barcelona Home

Openingsuren :  Van vrijdag tot zondag vanaf  1:00PM tot 3:30PM

Telefoonnummer: +34 931 51 87 81

Adres: Passeig de Gràcia, 38, 08007, Barcelona

#2 Enoteca**

Stel uzelf helemaal open voor de hedendaagse mediterrane keuken in Enoteca Paco Pérez, Barcelona. Bekroond met twee Michelin-sterren, is het restaurant een van de beste van de stad. In Enoteca, biedt de gastronomische specialist Paco Pérez een innovatieve keuken in het licht van de versheid van de zee en de essentie van de producten van de boerderij en de bergen. Elucidatie van de hedendaagse keuken met conventionele en inventieve streken. Zijn kooktheorie berust op de kwaliteit van de ruwe ingrediënten, eenvoud en klasse. Daarnaast creëert hij als geen andere chef een vernieuwingsdrang voor elk gerecht. Dit Michelin-sterrenrestaurant is zeker het proberen waard.

Best Michelin star restaurants in Barcelona - Barcelona Home

Openingsuren : Vrijdag en zaterdag van 7:30PM tot 10PM en zondag van 1PM tot 3:30PM

Telefoonnummer: +34 932 21 10 00

Adres: Carrer Marina, 19-21, 08005, Barcelona

Restaurants met 3 Michelin sterren

#1 Lasarte***

Lasarte heeft zich ontpopt tot een van de belangrijkste fijnproevers van de stad, en van heel Catalonië en Spanje. Bijgevolg haasten de mensen zich om de vernieuwingsdrang van de Michelin-sterchef te appreciëren. Het degustatiemenu is een waar genot dat iedereen minstens één keer in zijn leven, of beter, één keer per jaar, zou moeten kunnen waarderen. Deze grootsheid leverde Lasarte de beste prijs in de restaurantwereld op. En vanaf november 2016 is het restaurant het eerste in Barcelona, dat bekroond is met drie Michelinsterren. Naast Berasategui is de persoon die belast is met de dagelijkse activiteiten de Italiaanse gastronomische specialist Paolo Casagrande. Zijn stijl en verbeelding zijn bovendien zichtbaar in de gerechten. Bijvoorbeeld de mille-feuille van appel, foie gras en Europese paling. Natuurlijk overtreft de verbluffende esthetiek van de gerechten nooit de mix van verbluffende smaken.

Ze schrijven over zichzelf:De natuur weet het het beste, en wij volgen haar regels. Onze obsessie is om te werken met de beste producten die de natuur, de zee en de seizoenen bieden, en daar een gastronomische ervaring van te maken. Elk gerecht wordt gecreëerd met passie, respect en zorg.

Best Michelin star restaurants in Barcelona - Barcelona Home

Openingsuren: Van woensdag tot zaterdag van 1PM tot 3PM en van 8PM tot 10PM

Telefoonnummer: +34 934 45 32 42

Adres: Carrer de Mallorca, 259, 08008, Barcelona

Tot slot hopen wij dat u de gelegenheid krijgt om een van de beste restaurants van Barcelona te proberen. Daarom kunt u op de site BARCELONA-HOME vinden waar te verblijven naast de genoemde plaatsen in het artikel!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven