Home / Over Barcelona / De 5 beste koffietentjes in de Gotische wijk
De 5 beste koffietentjes in de Gotische wijk barcelona-home

De 5 beste koffietentjes in de Gotische wijk

De 5 beste koffietentjes in de Gotische wijk

Het staat bekend als de populairste gematigde drank ter wereld. Elke dag worden miljarden koppen koffie in aanzienlijke hoeveelheid gedronken. En dit soort traditie is voor veel mensen een levensstijl geworden. De meesten drinken koffie niet alleen om de smaak te proeven, maar ook om te genieten van de sfeer in de cafetaria, om met vrienden te praten en om het tumultueuze levenstempo even te onderbreken. Dat is waarom mensen altijd zeggen: “Goede communicatie is net zo stimulerend als zwarte koffie, en net zo moeilijk om na te slapen.”

number Federal Café

41992088_2285232151495994_8126941833365291008_o

Federal is een klein stadje aan de Binna Burra Road, halverwege Possum Creek en Goonengerry in Noord-New South Wales, Australië. Er is niet veel te doen dan te dromen en de regen te zien vallen op de stille straten en de telefooncel.
Deze plaats is gemaakt met passie! Een geweldige collectie tijdschriften om te lezen in een goed ontworpen sfeer. Drink een koffie met verse, zuivere melk, en waan je op de Binna Burra Rd. Soms kun je op twee plaatsen tegelijk zijn. Dranken voor fijnproevers, heerlijke en uitgebreide ontbijt, smakelijke desserts – daarom is deze plek zo populair en geliefd bij de mensen geworden. Bovendien zijn er twee Federal Cafés in Barcelona, en we raden ze allebei aan.

 

openinghours Maandag tot zaterdag, 9:00 tot 11:30, Zondag 9:00 tot 17:30
price-smal €€
where Passatge de la Pau, 11, 08002 Barcelona

number2 Satan’s Coffee Corner

DSC0173

Ze zeggen dat Satan’s Coffee Corner de lekkerste cappucino in Barcelona heeft! Het café werd geopend door een lokale beroemde barista die besloot zijn beste koffie in zijn café te maken. De naam werd bedacht in tegenstelling tot de naburige religieuze plaatsen. Zoals naast het cafe is de katholieke kerk en de joodse synagoge. Hier vindt u een snelle en perfecte plek voor uw dagelijkse ochtendcappuccino waar u ook uw volledige droomontbijt kunt vinden, verse gebakken goederen, koudgeperste sappen… Maar ze bieden ook prachtige seizoensontbijten, gemaakt van de ingrediënten die die ochtend vers en beschikbaar zijn op de markt.

 

openinghours Maandag tot zaterdag, 9:00 tot 18:00, Zondag 9:00 tot 18:00
price-smal €€
where Carrer de l’Arc de Sant Ramon del Call, 11, 08002 Barcelona

number3 Black Remedy

Goede koffie, ambachtelijke verzorging – hier valt niets meer aan toe te voegen! Als je op zoek bent naar een plek in het centrum van de stad met een stijlvol interieur en goede warme dranken, dan is de Black Remedy de juiste keuze. Black Remedy is gelegen in de charmante Gotische wijk van Barcelona en biedt een kwalitatief goede koffiebar met een ontspannen vibe. Ze serveren Barcelona’s beste speciale en single-origin koffie dankzij hun partnerschap met lokale micro-branders. De zaak ziet eruit als een hipster food lab, met een minimalistisch decor en veel ruimte. Ze hebben alle soorten brouwstijlen – espresso, cold brew, aero press, nitro, en de bonen zijn afkomstig van microbranders. Bovendien hebben ze ook heerlijke taarten en desserts. Er zijn genoeg zitplaatsen op banken om te delen, maar ook ronde tafels. De speciale drankjes zijn creatief en leuk om te proberen.

 

openinghours Maandag tot vrijdag, 9:00 tot 19:00, Zaterdag en zondag 10:00 tot 19:00
price-smal €€
where Carrer de la Ciutat, 5, 08002 Barcelona

number4 Dalston Coffee

IMG_9582

Dalston Coffee met een vriendelijke bediening in het Engels, Spaans of Catalaans, is beroemd om zijn consistente, zachte, romige en heerlijke koffie. In eerste instantie lijkt de plek heel klein en niet opvallend, maar zodra u hun zachte koffie probeert, wordt deze plek onmiddellijk uw favoriet! Ze zeggen dat de kwaliteit van de koffie en de service in Dalston een miljoen keer beter zijn dan in grote ketencafés. Hier zie je dus goed getrainde barista’s die een espressomachine en een filter Moccamaster gebruiken om goede kwaliteit espresso, latte, cappuccino, flat white, long black, macchiato, mochaccino of cold brew te maken.

 

openinghours Maandag tot vrijdag, 8:30 tot 18:30, Zaterdag 10:00 tot 19:00, Zondag – gesloten
price-smal €
where Carrer de les Ramelleres, 16

number5 Venus Delicatessen Barcelona

15826345_967319463398225_1689354197288957974_n

Venus Delicatessen Barcelona is een gastvrij, klein en gezellig cafetaria met een bohemienachtige sfeer, maar met moderne accenten. Ze hebben een mooi design, goede sfeer, goede koffie, en eten. Naast goede koffie en hun beroemde chocolademousse, serveren ze mediterrane gerechten, met stokbrood sandwiches, tapas, vegetarische gerechten, en desserts. De plaats is zeer uitzonderlijk omdat ze veel dingen hebben om te proberen! Specialiteiten zijn onder andere de Aphrodite salade met queso fresco (zachte ongerijpte kaas), avocado, seizoensfruit en munt, Alexandria couscous met kip, schelpdieren, mosselen, gerookt vlees en worst. Er is een redelijk geprijsd lunchmenu met een ruime keuze aan gerechten en desserts.

 

openinghours Maandag tot Vrijdag, 8:30 tot 00:00, Zaterdag en zondag 9:30 tot 00:00
price-smal €€
where Carrer d’Avinyó, 25, 08002 Barcelona

Voor meer informatie en goede adressen lees deze artikelen over de Beste Cafe’s in Barcelona en de Beste 5 Koffieplaatsen in Sant Antoní-Poble Sec

Als u van plan bent een reis naar Barcelona en zijn op zoek naar een plek om te verblijven, waarom niet over te gaan tot onze appartementen verhuur pagina:

ACCOMODATIE BARCELONA

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven