Home / Verblijf / Primavera Sound Apartementen Barcelona
primavera sound apartments in barcelona

Primavera Sound Apartementen Barcelona

Primavera Sound is Barcelona’s meest populaire en één van de grootste muziek festivals in Europa. Het is bekend voor zijn vernieuwende line-ups. Elk jaar trekt het 170,000 mensen naar de concerten die in het Park del Forum worden gehouden. Als je naar Barcelona komt voor het Primavera Sound Festival, dan zou je misschien kunnen overwegen om in  het Sant Marti district te verblijven of in een appartement vlakbij Park Forum zodat je op tijd een goede plaats kunt bemachtigen aangezien de rijen HEEL lang kunnen worden. Check Barcelona Home’s appartementen in het district vlakbij het Forum. Contacteer ons via email of via onze online live chat bar op onze website voor meer informatie over de Primavera Sound appartementen die jou interesseren.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Huis met mediterrane flair in Barcelona

Vanaf 147€ / MAAND

Primavera Sound Appartementen

Het huis met een Mediterrane flair in Poblenou buurt is ideaal voor bezoekers die graag weg van alle drukte maar toch vlakbij het stadscentrum willen wonen. Het dominante witte interieur van dit appartement markeert de baby blauwe decoraties en meubels: dit unieke design creëert een vrolijke en lichte ambiance. De grote glazendeur van de woonkamer leidt naar de outdoor jacuzzi. De woonkamer heeft een grote witte bank waar twee personen kunnen zitten. De drie slaapkamers hebben elk twee zachte en comfortabele eenpersoonsbedden. Het huis ligt vlakbij Park del Forum, waar het Primavera Sound festival elk jaar wordt gehouden. Het ligt in de nieuwe design zone van de stad, een buurt met diepe eigentijdse en landelijke contrasten. La Rambla de Poblenou ligt in het cultureel centrum en het sociale leven van deze charmante buurt.

Licentie: HUTB-013054

buttomsNL dutch

HUUR POBLENOU APPARTEMENT

Vanaf 92€ / NACHT
Vanaf 2500€ / MAAND

Huur Poblenou appartement

Dit appartement gelegen in Poblenou wordt gekarakteriseerd door zijn vrolijke kleuren en houten interieur. Er zijn drie dubbele slaapkamers met houten planken. De woonkamer is ruim met 2 grote banken, perfect voor een vriendengroep om op te rusten. De volledige badkamers zijn ingericht met lichtroze tegels en lichtbruine stenen muren.
Eens het epicentrum van de Catalaanse industrie (bekend als Catalonisch Manchester), werd de Poblenou buurt dramatisch getransformeerd voor de Olympische Spelen in 1992 en breekt het nu door tot het technologische en innovatieve district. Het appartement geniet van de nabijheid van het mooie Marbella strand en veel parken terwijl het ook dichtbij het stadscentrum ligt. Je krijgt het beste van beide werelden hier. Het ligt vlakbij het Park del Forum waar het Primavera Sound Festival elk jaar wordt gehouden.

Licentie: HUTB-010147

buttomsNL dutch

BARCELONA APPARTEMENT MET ZEEUITZICHT

Vanaf 85€ / NACHT
Vanaf 1400€ / MAAND

Appartement met zeeuitzicht

Dit klasse appartement met uitzicht op zee ligt vlakbij het strand, op de grens van de kustwijk van Sant Martí en Poble Nou. Het heeft een dubbele slaapkamer en een bankbed. De keuken heeft al het benodigde keukengerei. Er is ook een parkeerplaats.
Het appartement is vlakbij het Diagonal Mar Park gelegen. Het is maar een paar meters verwijderd van de Mar Bella en Nova Mar Bella stranden waar je kan genieten van de Mediterraanse zee en de zon. Drink een cocktail in een bar of wandel of skate over de grote boulevard die tussen Port Olympic en Barceloneta ligt. De nabijheid van het Park del Forum maakt het zo aantrekkelijk voor diegene die Primavera Sound Festival willen bezoeken.

Licentie: HUTB-003920

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

map sant marti

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven