Home / Over Barcelona / Appartementen en huizen voor fotoshoots en opnames
appartementen en huizen voor fotoshoots en opnames barcelona-home

Appartementen en huizen voor fotoshoots en opnames

Appartementen en huizen voor fotoshoots en opnames

Barcelona-Home biedt alle soorten appartementen en huizen voor fotoshoots en filmen over het algemeen gelegen in Barcelona. Flats met moderne inrichting, gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen, gebouwen, zwembaden, terrassen, enz. Voor alle soorten opnames bioscoop, reclame en televisie. Bovendien maken de locaties comfort en beweeglijkheid bij de opnames mogelijk. Bovendien is het ideaal voor elk type van productie, reclame, evenementen, film, televisie en fotoshooting.

Apartments and houses for photo shoots and filming

Elk jaar worden in Barcelona een groot aantal speelfilms, tv-films, series, documentaires, korte films, reclamespots… geheel of gedeeltelijk opgenomen. Het aantal films dat in Barcelona wordt opgenomen neemt voortdurend toe, hoewel dit geen nieuw verschijnsel is. Trouwens, al in de begindagen van de cinema kozen de grote pioniers van de zevende kunst Barcelona om hun weg naar het witte doek te vinden.

Apartments and houses for photo shoots and filming - Barcelona Home

Sinds het ontstaan van de cinema aan het einde van de 19e eeuw heeft Barcelona gediend als filmlocatie voor talloze nationale en internationale producties die er een waar openluchtdecor van hebben gemaakt. Ook beroemde regisseurs hebben hun films in Barcelona opgenomen en acteurs die mythes van de cinema zijn geworden, hebben de hoeken van de stad vereeuwigd.

Onder de internationale films die het diepste stempel op de stad hebben gedrukt, is het de moeite waard om de film Perfume: The Story of a Murderer, geregisseerd door de Duitser Tom Tykwer en uitgebracht in de bioscoop in 2006, eruit te lichten.

Verhuurlocaties ideaal voor alle soorten producties

Bovendien bieden wij een verscheidenheid aan ruimtes, allemaal ruim en gevuld met natuurlijk licht. Hoge plafonds, zeer gedetailleerd lijstwerk, details bewaard gebleven, met verschillende soorten meubels, van antiek tot design meubilair, maar ook ongemeubileerd. Ook bieden wij terrassen en tuinen in verschillende delen van de stad Barcelona. Alle verschillende stijlen om elke locatie die u wilt vastleggen aan te passen.

# 1 APPARTEMENT MET SLAAPKAMER EN HEDENDAAGS DESIGN IN GOTISCHE WIJK

Exquisite appartement met een uitzonderlijk hedendaags design en een praktische indeling beschikbaar in het historische centrum van Barcelona. De woonkamer heeft een wit vintage thema: een heldere witte hoekbank en metalen lamp tegenover een verhoogde glazen tafel, omringd door comfortabele witte schep-rug krukjes. In een hoek van de woonkamer scheiden schuifdeuren een unieke slaapkamer af, waarin een loftbed direct boven een glazen bureau is geplaatst.

Apartments and houses for photo shoots and filming - Barcelona Home

Huur :  1600€ / maand | 70m2 | Referentie : BH-3093 | Adres: Avinguda del Portal de l’Àngel – Ciutat Vella

# 2 LUXE DUPLEX LOFT MET TERRAS IN SANT GERVASI

Luxe loft met twee slaapkamers in Sarria-Sant Gervasi. Deze luxe duplexwoning van 160m2 kan tot 4 personen huisvesten met elegant ingerichte tweepersoonsslaapkamers, ideaal voor gezinnen; een ervan heeft ook een eigen badkamer. Het interieur is ontworpen door de gerenommeerde Jaime Beriestain, met een avant-garde stijl met aandacht voor detail. Het voordeel van leven in dit duplex appartement is dat de woonkamer niet beperkt is tot slechts één verdieping.

Apartments and houses for photo shoots and filming - Barcelona Home

Huur :  6000€ / maand | 160m2 | Referentie : BH-3311 | Adres: Carrer d’Aribau – Sarria-Sant Gervasi

Vakantieverhuur voor bedrijfsevenementen of vieringen

Wij bieden ook appartementen en ruimtes voor bedrijfsevenementen of vieringen zoals bruiloften, doopfeesten, open dagen, productlanceringen, modeshows, bruidsfeesten, fotoshoots, filmopnames, vergaderingen, catering en alle soorten evenementen, of het nu zakelijk of privé is. Ook kunt u boeken per uur, weekend, of langere periodes. Zo zijn alle woningen privé en zeer comfortabel. Bovendien kunt u een volledig appartement of specifieke ruimtes binnen aanvragen. Voor onze catalogus van woningen of op zoek naar iets specifieks neem dan zeker CONTACT met ons op.

# 1 VILLA MET ZWEMBAD EN TUIN TE HUUR IN MONTJUIC, BARCELONA

Geniet van Barcelona in een luxe huis! Het is een mooi huis van 150 m2 gelegen in een rustige woonwijk van de wijk Sants / Montjuïc. Het huis heeft een zwembad (4 meter x 2 meter en 1,80 meter diep) en een grote tuin van 80 m2 met ligstoelen en parasols, ideaal om buiten te eten en te genieten van het mooie weer in Barcelona. Hij heeft twee tweepersoonskamers en twee driepersoonskamers, plus twee badkamers met douche. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en verwarming.

Apartments and houses for photo shoots and filming - Barcelona Home

Huur :  9000€ / maand | 150m2 | Referentie : BH-1109 | Adres: Carrer Gabriel Miró – Sants Montjuic

# 2 LUXE EENGEZINSWONING MET ZWEMBAD TE HUUR IN BARCELONA

Dit geweldige huis te huur in Barcelona is gelegen in een van de rustigste woonwijken van de wijk Sants-Montjuïc, op slechts 2 stappen van het Montjuïc park. Dit geweldige huis met een zwembad in Barcelona is een historisch gebouw van de 21e eeuw dat volledig is gerenoveerd, waarbij de fascinatie van de originele elementen, zoals houten balkenplafonds en bakstenen muren, met moderne en functionele meubels en decoratie zijn gemengd.

Apartments and houses for photo shoots and filming - Barcelona Home

Huur :  9000€ / month | 350m2 | Referentie : BH-703 | Adres: Carrer Gabriel Miró – Sants Montjuic

Over Barcelona-Home

Tenslotte, voor meer dan 20 jaar en met groot succes in de business van het verhuren van huizen. Bovendien, het succes van ons bedrijf en de loyaliteit van onze klanten hebben geleid tot de uitbreiding van onze markt en is uitgegroeid tot een van de pagina’s van de meest erkende self-catering accommodatie. Onder alle diensten, bieden wij advies over kwesties vergunningen, licenties, juridische problemen, en op financiële kwesties.

Apartments and houses for photo shoots and filming - Barcelona Home

Wil je appartementen huren voor fotoshoots en opnames?

Dus, als u eigenaar bent van een appartement, huis of andere eigenschap die geschikt is voor evenementen en feesten in Catalonië en de Balearen, neem dan contact met ons op Barcelona-Home! Op zoek naar advies en hulp bij de huur van uw appartement of wilt u iemand om dit te beheren voor u? Barcelona-Home kan enorm helpen bij het beheren van uw huurwoning.

Dus, bent u van plan een reis naar Barcelona en op zoek naar een plek om te verblijven? Neem dan eens een kijkje bij de beschikbare appartementen op onze website! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven