Home / Index / Activiteiten / Kamperen in Barcelona
campingfeat

Kamperen in Barcelona

Kamperen is een leuke, goedkope manier om vakantie te vieren met familie of vrienden. Kamperen in Barcelona is een goede optie omdat het weer het gehele jaar mild en zonnig is. Families met jonge kinderen kunnen van een fantastische kampeervakantie genieten, omdat vele campings een groot scala aan faciliteiten aanbieden om kinderen urenlang te kunnen vermaken. Het kan erg overweldigend zijn wanneer u op zoek bent naar de juiste camping, omdat er zoveel verschillende campings zijn. Deze gids is ervoor gemaakt u te helpen de keuze gemakkelijker te maken. Ook worden de noodzakelijke punten die u in overweging moet nemen wanneer u een kampeervakantie boekt behandeld.

Vind nu uw accommodatie!

Waar?

Er zijn vele campings in Barcelona en de omliggende gebieden. De twee campings die het dichtste bij Barcelona liggen zitten langs de kust. Camping Tres Estrellas ligt ten zuiden van Barcelona en Camping Masnou is ten noorden van de stad gesitueerd. Associació de Campings biedt een gedetailleerde lijst van campings in de regio aan, en geeft informatie over de beschikbare faciliteiten.

Punten om in overweging te nemen

Ten eerste, is het belangrijk te besluiten waar u wilt verblijven. Wilt u vlak bij de kust zitten, of toch liever verder landinwaarts bij het platteland? Prefereert u een tent, caravan, bungalow, of een camper? Een caravan biedt de gemakken van een keuken en woonkamer, terwijl daarentegen een tent een goedkoper alternatief biedt.

Transport

Zodra u een lijst van campings hebt, moet u uitvinden hoe ver deze van Barcelona liggen. Dan kunt u de vervoersverbindingen uit gaan zoeken. Afhankelijk van hoe vaak u Barcelona wilt bezoeken, zijn er sommige campings die gratis pendelbusjes naar de stad en omliggende bezienswaardigheden aanbieden. Als u het nachtleven van Barcelona wilt ontdekken, is het een goed idee om te checken tot hoe laat de bussen rijden en of de camping een avondklok heeft. Daarnaast, hoe ver zitten de bushaltes van de camping af? U wilt niet in de nacht de hele camping door moeten lopen om bij u tent te kunnen komen!

Camping faciliteiten

Wanneer u overweegt een camping te boeken, is het ook belangrijk om het grote aanbod aan faciliteiten die u nodig zult hebben te checken:

– Parkeren
– Warme douches
– Wasserij; zijn beddengoed en handdoeken aanwezig?
– Zijn er commodes aanwezig?
– Wi-Fi
– Zwembad
– Entertainment;  Perfect voor families met jonge kinderen
– Sport faciliteiten
– Supermarkt
– Zijn huisdieren toegestaan?

Kamperen in Barcelona kan heel leuk zijn voor de hele familie, maar uw behoeftes moeten goed in overweging worden genomen voor boeking. Hopelijk kan deze gids u helpen om over alle noodzakelijkheden na te denken wanneer u een camping boekt voor uw vakantie in Barcelona. Als u liever zoveel mogelijk tijd in Barcelona door wilt brengen, kan het huren van een appartement een betere optie zijn. Dit kan goedkoper uitpakken dan u denkt! Bekijk hier de Barcelona Home website voor meer informatie.

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

map catalunya

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven