Home / Verblijf / Appartementen in het stadscentrum van Barcelona
Apartments in the city center of Barcelona

Appartementen in het stadscentrum van Barcelona

Het stadscentrum van Barcelona is één van favoriete huurgebieden voor toeristen. Inderdaad, dit is dankzij de nabijheid van alle gemakken, de belangrijkste bezienswaardigheden, de variëteit aan restaurants; maar vooral het huren in het stadscentrum geeft jouw de mogelijkheid om te wonen in het historische hart van Barcelona, dat je gemakkelijk te voet kan bezoeken.

De GOTHISCHE WIJK was ooit een roman dorpje. Als je goed oplet, zal je de overblijfselen van het historische hoofdstuk van Barcelona zien. De wijk ligt vlakbij de bekende straat La Rambla. Aan  het einde hiervan, vind je PLAÇA CATALUNYA vanaf waar je naar de  PASSEIG DE GRÀCIA kan gaan, perfect als je winkelsmaak meer designer georiënteerd is. Paseo de Gràcia is de straat van 1 kilometer die loopt vanaf Plaza de Catalunya tot de Avinguda Diagonal en het randje van de Gràcia buurt en wordt gezien als de equivalent van de Champs-Elysées. Als dit alles aantrekkelijk klinkt voor jou, blijft dit artikel over appartementen in het stadscentrum dan lezen.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Flat in Born te huur per dagen of maanden

Vanaf    97€ / NACHT
Vanaf 1500/ MAAND

RUIM APPARTEMENT IN DE PASSEIG DE GRACIA

Dit appartement geniet van een uitzonderlijke locatie in het Born district naast het Palau de la Música en biedt een privébalkon. Het komt met drie ruime slaapkamers waarvan één met een dubbel bed en een andere met twee enkele bedden en de laatste met één enkel bed.
Deze accommodatie is een combinatie van moderniteit en authensiteit wat niet zal falen om jou thuis te laten voelen. In de woonkamer schijnt er veel natuurlijk licht binnen dankzij het balkon dat toegankelijk is via de master slaapkamer. In het nabijgelegen Born district zal je veel bars, restaurants en alle winkels om je boodschappen te doen, vinden. Het Urquinoa metro station is maar een paar minuten verwijderd en heeft verbinding met de Arc de Triomf, Plaza Catalunya en al de belangrijkste bezienswaardigheden.

Licentie: HUTB-002284

buttomsNL dutch

Huur MODERN APPARTEMENT IN BARCELONA

Vanaf      168€ / NACHT
Vanaf 4500€ / MAAND

Appartement Passeig de Gracia

Dit appartement, gelegen in Paseo de Gracia, kan alleen gekarakteriseerd worden door zijn modern, design interieur. Het appartement heeft al het comfort dat je nodig zal hebben met zijn 2 ensuite slaapkamers plus een extra sofabed en toilet wat het ideaal maakt voor families of grote vriendengroepen. Je zal gefascineerd zijn door het prachtige arrangement met de moderne accessoires en hoe licht het is, dankzij de houten vloer en het witte interieur.

Dit appartement past perfect bij zijn buurt, aangezien het ligt in de luxe winkelstraat Passeig de Gracia waar er zich ook een aantal artistieke monumenten van Gaudi gelegen zijn.

Licentie: HUTB-010606

buttomsNL dutch

GEZELLIG APPARTEMENT IN HET STADSCENTRUM

Vanaf 84€ / NACHT

Appartementen stadscentrum Barcelona

Dit appartement is perfect voor mensen die graag alles te voet willen doen. De locatie is zeer centraal en heeft alle gemakken die je nodig hebt vlak naast jou. Het appartement  beschikt oover alle essentiële comfort die je nodig hebt; Het bevat 2 enkele slaapkamers en ze zijn beiden ensuite.

Het appartement ligt vlakbij plaça de Catalunya vanaf waar je toegang hebt tot alle belangrijke bezienswaardigheden. Op korte loopafstand zal je de Kathedraal van Barcelona, de Palau de Musica Catalana, Liceu opera house en Casa Battló door Gaudí

Licentie: HUTB-008602

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven