Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Leiligheter med balkong Barceloneta
z14

Leiligheter med balkong Barceloneta

Noe av det første du kanskje legger merke til når du besøker Barcelona er de alltid tilstedeværende balkongene gjennom omtrent alle nabolag. Stuer, soverom og i noen tilfeller også kjøkken som har adgang til balkonger, det seg være de nokså romslige og møblerte med et lite bord og stoler, eller de små som akkurat har plass til å poppe utenfor for en kopp kaffe og en sigarett. Og da balkongene er i stor grad en del av livsstilen i Barcelona, har vi valgt å tre av våre favoritt LEILIGHETER MED BALKONG BARCELONA som best representerer dette konseptet.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

RIMELIG LUKSUSLEILIGHET I UPTOWNRIMELIG LUKSUSLEILIGHET I UPTOWN

Fra 84 € / natt
Fra 1500 € / måned

RIMELIG LUKSUSLEILIGHET I UPTOWNRIMELIG LUKSUSLEILIGHET I UPTOWN

Denne vakre LUKSUSBOLIGEN er et fantastisk tilbud og en av våre favoritt LEILIGHETER MED BALKONG BARCELONA. Interiøret er dekorert med uklanderlig smak som blander forskjellige elementer til ett sammenhengende design. Vi liker spesielt godt teppet med sebrastriper i stuen og det nydelige håndmalte veggmaleri av Sagrada Familia i gull. Andre dekorative elementer inkluderer moderne trykte tekster på veggene, antikk bronsekunst og møbler laget av hvitvasket tre, som tilfører en dose rustikk sjarm til den ellers så moderne atmosfæren. Stuen har adgang til en balkong møblert med et foldebord og turkise stoler i metall, som utgjør et fantastisk sted å sette seg ned med en kopp kaffe og ta litt frisk luft.

Dette er en av våre mest populære LEST CORTS LEILIGHETER, nær metrostasjonen med samme navn og med direkte forbindelse til Plaza Catalunya, Passeig de Gracia og nabolaget el Gótico. Denne lokasjonen er optimal for de som liker å shoppe, da det bare er få minutter til mange kjøpesentre, inkludert El Corte Inglés og L’illa Diagonal. Fotball fans vil også nyte NÆRHETEN TIL CAMP NOU, hjemmebanen til FC Barcelona.

License : HUTB-006878

buttoms norwegian

LYS LEILIGHET MED BALKONG OG WIFI LIKE VED SAGRADA FAMILIA FRA

Fra      80€ / natt
LYS LEILIGHET MED BALKONG OG WIFI LIKE VED SAGRADA FAMILIA FRA

Denne fantastiske FERIELEILIGHETEN I BARCELONA ligger i 7. Etasje i en BYGNING MED HEIS, bare noen minutter fra en av byens mest besøkte attraksjoner, den katalanske arkitekten Antoni Gaudís berømte Sagrada Familia. Leiligheten har et konvensjonelt design, med en stor sovesofa og en rekke av innrammede kunstverk på veggene i stuen og i spisestuen, i tillegg til et spisebord for fire. Leiligheten har en romslig balkong med et lite grønt bord og matchende stoler, et flott sted hvor du kan nyte utsikten over byen og kanskje gjøre litt yoga på morgenkvisten. En lang gang leder an til tre soverom, hvert møblert med en stor dobbeltseng og nattbord. Hovedsoverommet har også adgang til balkong. Leiligheten har et ganske stort kjøkken med moderne svarte kjøkkenskap, perfekt for å tilberede et hærlig måltid til å spise ute.

Leiligheten ligger i nabolaget Sagrada Familia, nær til hovedveien Diagonal. En kort spasertur vestover vil bringe deg til det fantastiske og kunstneriske Gracia, kjent for sine fine plazaer og fantastiske internasjonale restauranter å velge i. Går du sørover, vil du komme til Eixample, et historisk nabolag med veldig unik arkitektur og et flott utvalg for shopping. For en spesielt minneverdig shoppingopplevelse, kan du besøke Els Encants Vells antikke marked med sitt prominente tak, laget av bøyde stålplater som reflekterer solskinnet fra Middelhavssolen.

License : HUTB-001402

buttoms norwegian

SENTRAL LEILIGHET MED BALKONG I HJERTET AV BORN

From 3300€ / MONTH

SENTRAL LEILIGHET MED BALKONG I HJERTET AV BORN

Denne luftige og vakre BORN LEILIGHETEN tilbyr et komfortabelt og hjemmekoselig LANGTIDS OPPHOLD I BARCELONA. Stuen er dekorert med en varm, nøytral fargepallett og møblert med møbler i god kvalitet. Blanke parkettgulv fører til avslappingsområdet, med sin brune sofa i plysj og stilige fotografi av Paris, med et spiseområde og et åpent kjøkken som har ett designer kjøleskap fra SMEG. Elegante doble dører i mørkt tre leder fra stuen til balkongen med flott utsikt over det kunstneriske, historiske området og de klassiske bygningene i Born-stil over gaten. Vi anbefaler å holde disse dørene åpne på varme sommerdager for å slippe inn brisen og de livlige lydene fra nabolaget. Denne leiligheten har to soverom – ett med dobbeltsenger nedover gangen fra fellesarealet, og ett med to enkeltsenger – perfekt å dele for to barn, på et åpent loft lett tilgjengelig via trappen som leder opp fra spisestuen.

Denne toetasjes leiligheten ligger i det kulturelle episenteret i Barcelona, i nabolaget Born. Under ditt opphold her vil du være bare steg fra mangfoldige store turistattraksjoner, inkludert Placa de Santa Maria, El Born Centre Cultural og Museu de Picasso. Dette området er absolutt ideelt for de som liker gourmet, siden det er pakket med fantastiske restauranter og vinbarer langs med uavhengige butikker og designer butikker.

buttoms norwegian

Ser du etter en leilighet i Barcelona? Sjekk ut våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home

Overnatting Barcelona

Captura de pantalla 2015-11-18 a las 11.20.40

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen