Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Stilfulle leiligheter
Apartamentos con Estilo

Stilfulle leiligheter

Barcelona er en by med noe vakkert og unikt å se rundt hvert hjørne. Enten det er å sippe til en kopp kaffe på en av el Borns pittoreske plazaer, besøke de berømte verkene av modernistisk arkitektur, cruise nedover promenadene ved stranden Barceloneta, eller shoppe i en av de smalte gaten i det gotiske kvarteret, så føler man konstant som om man befinner seg på et filmsett omgitt av eleganse og stil. Vi føler at det er like viktig når du er på ferie eller blir for et lengre opphold, at du kan komme hjem til et vakkert BARCELONA HJEM, designet med god smak og mye omtenksomhet. Vi har valgt ut våre topp tre STILIGE LEILIGHETER rundt byen, hjem som vil gi deg muligheten til å nyte det vakre Barcelona med komforten fra din egen leilighet.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

STILIGE LEILIGHETER NÆR STRANDEN

Fra 1400 € / måned

Stylish Apartments

Et av våre først valg for de STILIGE LEILIGHETENE – listen er denne LANGTIDSLEIE LEILIGHET BARCELONA, og designet består av en harmonisk miks av rustikke, moderne og vintage elementer. Den unike planløsningen består av et godt planlagt fellesområde med en komfortabel svart sovesofa, et pittoresk hvitt spisebord og et åpent kjøkken med en komfyr, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, vannkoker og oppvaskmaskin. Vi elsker den svarte veggen på kjøkkenet med sin vibrerende 70-talls blå – og gule diamantmønster i diskostil på veggen, en fargepalett som popper høylytt og kontrasterer fantastisk mot de hvitvaskede tregulvene og de beroligende naturlige fargene ellers i leiligheten. Samtidige som fellesområdet er beskjedent i størrelse, er soverommene veldig romslige og kommer møblert med store senger og nattbord i tillegg til adgang til en luftig balkong som slipper inn rikelig med frisk luft og solskinn. Soverommene er også vakkert designet, med lyse hvite vegger, fargerikt sengetøy og klassiske mosaikkfliser som dekker gulvene.

Plassert i hjertet av nabolaget El Borne, vil du være omringet av nydelige plazaer, svingende gater og mangfoldige turistattraksjoner du bare må se, som Arc de Triomf og parken La Ciutadella bare noen minutter unna. For en fantastisk ostetallerken og et godt glass med fransk vin kan du besøke En Aparté restaurant på Placa de Sant Pere, eller gå til Santagustina på Placa de Sant Agustí Vell for å prøve en kreativ variant av den klassisk katalansk tapas.

buttoms norwegian

LEILIGHET I SANT ANTONI, EIXAMPLE

Fra 82€ / natt
Fra 1500€ / måned

Stylish Apartments

 

Denne romslige fireroms FERIELEILIGHETEN I BARCELONA er fantastisk for grupper med venner som ønsker å bo i stilfulle omgivelser under sitt besøk til Barcelona. Dette er en av våre favoritt STILIGE LEILIGHETER, som har en frisk fargepalett i røde og hvite toner, som man kan se med de friske røde takene og hvite veggene i tillegg til sidestillingen av røde og hvite sofaer i vintage stil i stuen. Dette fellesarealet tilbyr et flott sted å slappe av og nyte adgangen til balkongen som også deles med ett av soverommene lenger nede. En lang gang leder til de tre andre soverommene og den stilige spisestuen i enden, med et rundt hvitt bord og fem hvite stoler med et stilig design. Kjøkkenet og badet har en unik vinkelformet form og er designet i mørkegrå og svart fargetoner. Vi elsker de smakfulle dekorative elementene i denne leiligheten, inkludert de røde maleriene på veggene og veggmaleriet av fugler i et reir som henger på et klesskap i ett av soverommene.

Plassert like rundt hjørnet fra det berømte Mercat de Sant Antoni (som for tiden er under konstruksjon), har denne leiligheten en utmerket beliggenhet i dette fredelige og sjarmerende boligområdet i sentrum av byen. En kort spasertur vil ta deg til det summende nabolaget El Raval, og det berømte MACBA kunstmuseum, i tillegg til La Rambla og det gotiske kvarteret på den andre siden. Like nær ligger Plaza Espanya, sammen med den magiske fontenen i Montjuïc som lyser opp i alle regnbuens farger på kvelden. Denne leiligheten er flott for de som ønsker å oppleve livet som lokal, samtidig som man også er veldig nære byens mest berømte turistattraksjoner.

License : HUTB-007580

buttoms norwegian

EKLEKTISK OG STILIG LEILIGHET I POBLE SEC

Fra 78 € / natt

Stylish Apartments

For en ordentlig nydelig innkvartering gjennomført i stil, trenger ikke du å lete lenger enn denne ultra-moderne lofts-LEILIGHETEN I POBLE SEC. Det eklektiske designet har elementer fra rustikk sjarm, som de synlige tre-bjelkene i taket, med vintage møbler i en ellers så ren, moderne stil som er utstyrt med alt du ville behøve for et komfortabelt opphold. Stuen har et fantastisk utvalg av unike deler, som en flott filmplakat, møbler i 70-tallsstil, sirkulære vegg-speil og en stor hvit hylle dekorert med små pyntegjenstander. Skyvedører i japansk stil leder til et luksuriøst soverom, møblert med en massiv dobbeltseng og utstyrt med rikelig av ekstra håndklær, tepper og sengetøy. Denne LEILIGHETEN MED BALKONG har en fantastisk utsikt over borgen på Montjuïc og det levende nabolaget.

I dette nabolaget vil du kunne nyte å leve som en lokal, samtidig som du er veldig nær sentrum av Barcelona. Innkvarteringen er lokalisert bare en liten spasertur fra metrostasjonen Poble Sec (L3) med direkte adgang til Barcelona’s Gotiske Kvater, den berømte shoppinggaten Passeig de Gracia og Plaza Catalunya. For en flott middagsopplevelse, ta en tur nedover Carrer Blai, en berømt gate i Poble Sec som er linet opp med tapas barer som holder åpent til sent på kveld. Tilhengere av kunst vil sette pris på nærheten til Fundació Miró, noen få minutter unna.

License : HUTB-010338

buttoms norwegian

 i) Ser du etter en leilighet til leie i Barcelona? Sjekk våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home!

Overnatting Barcelona

Ves Flere Leiligheter

Captura de pantalla 2015-12-21 a las 10.24.44

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen