Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Leilighet Med Terrasse
Apartments with Terrace Barcelona

Leilighet Med Terrasse

Når man skal LEIE EN LEILIGHET I BARCELONA, må man definitivt ta i betraktning å se etter et sted med terrasse. Det er ingen bedre måte å nyte denne byens fantatiske arkitektur, de summende gatene og plazaene, enn ved å tårne over det hele og nyte en deilig hjemmelaget frokost eller middag og se på utsikten. Velg en LOFTSLEILIGHET med en møblert privat terrasse eller gå får en felles takterrasse som er felles for alle i bygningen, og du får møte lokale mens du soler deg i det fine Middelhavsklimaet. Eller kanskje du foretrekker noe mer interiør, som en terrasse med en hage hvor du kan slappe av. Uansett hva du foretrekker, så har vi den perfekte LEILIGHET MED TERRASSE for deg.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LOFTSLEILIGHET MED TERRASSE OG UTSIKT OVER BARCELONA

Fra  149€ / natt
Fra  1575€ / måned

Apartments with Terrace

En av våre mest populære LEILIGHETER MED TERRASSE er denne luftige 2-roms loftsleiligheten med mange åpne steder og pittoreske balkonger som gir tilgang på frisk luft og solskinn. Stuen har en frisk, moderne stil med koselige beige sofaer som passer fint sammen med den lysebrune parketten, og kontrasterer fantastisk godt mot de lyse hvite veggene og blomsterpottene. En intrikat vindeltrapp svinger seg opp til andre etasje, hvor du vil finne to soverom, minimalistisk dekorert., men møblert med komfortable senger og store garderobeskap for oppbevaring. Andre etasje har direkte adgang til en terrasse med spektakulær utsikt over Borgen på Montjüic og de fantastiske husene som ligger på motsatt side av Gran Via de Les Corts Catalanes, en av hovedgatene i Barcelona. Utendørsområdet har mursteinsgulv og et enormt trebord med 6 stoler og en stor parasoll som kan skjerme for de sterkeste solstrålene om sommeren.

Leiligheten har en flott plassering i nabolaget Eixample, veldig nære Placa Espanya og de mange turistattraksjonene som man finner i området. Du vil være bare en kort spasertur fra Fira de Barcelona, den magiske fontenen, Parc de Joan Miro og markedet Sant Antoni, hvor de lokale går for å sin ukentlige handel. Din nærhet til metrostasjonen Rocafort (L1) vil gi deg rask tilgang til Placa Catalunya, hvorfra du lett kan komme til de populære nabolagene El Born og El Gotico til fots.

License : HUTB-010196

buttoms norwegian

LYS LEILIGHET MED PRIVAT TERRASSE I BORN

Fra   100€ / natt
Fra 1250€ / måned

Apartments with Terrace

Denne moderne KORTIDS-LEIE LEILIGHETEN I BARCELONA kommer med en glatt zen-atmosfære og en myk beige, brun og grå fargepallett som er aksentuert her og der med friske rød eller orange lampeskjermer, sengetepper og gardiner. Alle fire soverom er møblert med senger som er omtenksomt oppredd, hvite klesskap og ett pittoresk hvitt bord og stol hvor du kan få unna litt arbeid. I ett av soverommene vil du finne ett nydelig forstørret svart/hvitt photo av Gaudi’s berømte La Pedrera, bare 15 minutter spasertur på Passeig de Gracia. I løpet av ditt opphold vil du ha adgang til et veldig romslig separat kjøkken med fine fliser på veggene og rikelig med benkeplass hvor du kan lage mat til mange. Kjøkkenet åpner ut til en nydelig privat terrasse med terra-cotta fliser på gulvene og veeggene, dekorert med levende grønne potteplanter for å skape en hage-lignende atmosfære. Det er også et fint lite bord og hagestoler her, perfekt for å nyte eit deilig måltid direkte fra kjøkkenet.

Denne LEILIGHETEN TIL LEIE I EL BORN ligger i hjertet av et veldig populært og stilig nabolag, bare en kort spasertur fra Via Laietana, en av de største gjennomfartene som binder sammen havneområdet med resten av sentrum. Du vil oppholde deg i et område som er jevnlig spredt med turistattraksjoner, inkludert Basilikaen Santa Maria del Mar, Carrer Princesa, Picasso Museet, Born kultursenter, og mangfoldige historiske plazaer som er perfekt for å stoppe for en kopp kaffe når som helst på dagen.

Leiligheten ligger også veldig nære La Ciutadella, den største parken i Barcelona og er perfekt for de som liker å starte dagen med en joggetur.

License : HUTB-003800

buttoms norwegian

LOFTSLEILIGHET MED PRIVAT TERRASSE I EIXAMPLE

Fra      69€ / natt
Fra 1400€ / måned

Apartments with Terrace

En annen av våre LEILIGHETER MED TERRASSE, tilgjengelig for både korttids eller LANGTIDS-LEIE er denne loftsleiligheten i 9. etasje med en fantastisk planløsning og ett stort fellesareal omgitt av vinduer, som skaper et åpent miljø, selv om det er et lukket rom. Den elegante spisestuen, med et lyst hvitt bord og stoler er separert fra stuen med maksimal komfort, og er dekorert med lyse hvit hyller som står i en fantastisk kontrast til de grå-lilla veggene. En lang gang leder til tre soverom, hvor ett av de har en flott dobbeltseng med lilla dynetrekk og putevar, og en lilla hodegjerde som passer til.

Hoved-soverommet har adgang til en magisk privat terrasse med strøkne terra-cotta fliser som varmes opp i Middelhavs-solen. Området er møblert med et bord for fire med fantastisk utsikt over nabolaget Sant Antoni og borgen på Montjüic som tårner i bakgrunnen. Det er et ideelt sted å slappe av med en god bok eller ta en pause og nyte utsikten og lukten av Barcelona.

Denne SANT ANTONI LEILIGHETEN ligger veldig nær til nabolagets marked med samme navn, som er et flott sted for å finne ferske råvarer og tilberede de hjemme. Du vil befinne deg mellom metrostasjonene Rocafort (L1) og Sant Antoni (L2), med rask tilgang til Placa Catalunya og resten av Barcelonas sentrum. Vi anbefaler deg å ta en tur til nabolaget Poble Sec og rusle nedover den veldig populære Carrer Blai, en gate med fantastisk billige tapas-barer som er åpne til langt på natt.

License : HUTB-003391

buttoms norwegian

 Ser du etter en leilighet i Barcelona? Sjekk ut våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home

Overnatting Barcelona

Vis Alle

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen