Hjem / Om Barcelona / Overnatting / ROM TIL LEIE I BARCELONA
0-620x330

ROM TIL LEIE I BARCELONA

Ser du etter en rimelig MÅNEDLIG UTLEIE I BARCELONA? I dette innlegget har vi samlet våre favoritt ROM TIL LEIE I BARCELONA. Hver av disse koselige innkvarteringene har et privat og møblert soverom, i tillegg til adgang til resten av leiligheten, inkludert stue, kjøkken og bad. De er også alle under 450 € / måned og lett tilgjengelige via mange typer offentlig transport, som gjør de ideelt for utvekslingsstudenter eller individuelle reisende som ønsker å tilbringe litt tid og oppdage byen av bydeler.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

KOSELIG ENKELTROM NÆR PARC DE MONTJUÏC, BARCELONA

Fra 320 € / måned

Rooms to Rent Barcelona

Dette fine soverommet er det perfekte ROM TIL LEIE I BARCELONA for en ung jente som planlegger å tilbringe en måned eller to i Barcelona. Den komfortable dobbeltsengen har elegant lilla sengetøy og pynteputer i tillegg til en gjennomsiktig baldakin over sengen, perfekt til å lese og slappe av under. Du vil også finne et romslig hvitt klesskap hvor du kan oppbevare bagasje og et stort innrammet speil på veggen. Leiligheten kommer med et komfortabelt avslappingsområde med adgang til en møblert terrasse, et perfekt sted for å slappe av med kaffe på morgenen og nyte Middelhavets solskinn. Det er også et fullt utstyrt kjøkken med en koselig spisekrok og et pittoresk bad med badekar.

Denne LEILIGHETEN I SANTS MONTJUÏC ligger nær noen av byens største attraksjoner, som Plaza Catalunya, Font Mágica og Fira de Barcelona utstillingssenter. Under ditt opphold vil du være bare noen steg fra mange av de beste bussforbindelsene med rask adgang til sentrum. Området har også et bredt utvalg av flotte restauranter å velge mellom. Vi anbefaler å prøve en av de mange tapasbarene som vil være bare minutter unna deg.

buttoms norwegian

SINGLE ROM FOR EN STUDENT I BARCELONA

Fra 346 $ / måned

Rooms to Rent Barcelona

Dette solfylte, enmanns soverommet er perfekt for en individuell som ønsker å oppleve Barcelona fra ett av de mest dynamiske nabolagene i byen. Rommet har en enkeltseng med rikelig av skuffer under og skap og hyller i tre over sengen. Det er også et stort klesskap for å utnytte oppbevaringsplassen maksimalt. Leiligheten har en koselig stue med møbler i tre, et robust spisebord for fire, en koselig sofa og et salongbord. Interiøret er dekorert med fargerike abstrakte maleri og rikelig med potteplanter, som gir et friskt inntrykk. Under ditt opphold vil du ha adgang til et moderne kjøkken med rikelig benkeplass og en pittoresk lesekrok, perfekt for en ettermiddagssnacks eller kaffe om morgenen. Dette er også en LEILIGHET MED TERRASSE I BARCELONA, og tilbyr deg fantastisk utsikt over nabolaget og et sted å nyte litt frisk luft og solskinn.

GRÁCIA LEILIGHET BARCELONA ligger nær Parc de les Aigües, bare en kort spasertur fra Gaudís berømte Parc Güell og Sagrada Familia. For en fantastisk middag og kveld ute, besøk det nærliggende nabolaget Gràcia, kjent for sine restauranter, barer og pittoreske plazaer som er åpne hele natten. Leiligheten har også fordeler da den ligger nær metrostasjonen Alfons X (L4), hvor lett kan komme deg til El Born eller til den berømte stranden Barceloneta.

buttoms norwegian

ROMSLIG ENKELTROM NÆR SAGRADA FAMILIA, BARCELONA

Fra 415 € / måned

Rooms to Rent Barcelona

Et annet av våre favoritt ROM TIL LEIE I BARCELONA er dette romslige enkeltrommet i en LEILIGHET I SAGRADA FAMILIA. Rommet har en koselig seng som er dekket med fargerikt sengetøy, en hylle med skuffer og et lite privat kjøleskap som er perfekt for å oppbevare drikke. Ovenfor sengen finner du et vakkert klesskap i tre med rikelig av plass til å henge klær og oppbevare bagasje, i tillegg til en høy regulerbar stålampe. Rommet har også adgang til en privat balkong som slipper inn rikelig med naturlig lys, og lyser opp det elegante skrivebordet og stolen, perfekt for å få unna litt jobb. Leiligheten har også en stue i familiær stil med koselige sofaer og en lys spisestue omgitt av vinduer. Du vil også ha adgang til et moderne kjøkken med alt nødvendig utstyr for å lage dine favorittmåltid.

Leiligheten ligger bare 5 minutter fra Gaudís berømte Sagrada Familia, den mest besøkte symbolske attraksjonen i Barcelona. Fra dette området kan du også besøke nabolagene Gràcia og Eixample, begge kjent for fantastiske spisesteder. Din nærhet til metrostasjonen Sagrada Familia vil også gi deg muligheten til å raskt forflytte deg til byens andre store turistattraksjoner, som MACBA kunstmuseum, nabolaget Barri Gotic og Plaza Espanya.

buttoms norwegian

 i) Ser du etter en leilighet i Barcelona? Sjekk ut våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home!

OVERNATTING BARCELONA

VIS FLERE LEILIGHETER

Rooms to Rent Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen