Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Apartments in Ramblas
Apartments in Ramblas

Apartments in Ramblas

Det er ikke alltid så lett å finne LEILIGHETER I RAMBLAS, ett av de mest berømte områdene i hele byen. Ordet Ramblas har omtrent samme betydning som strandpromenade. Las Ramblas er kjent for å være en av de mest travle gatene i Barcelona, med alle dens aktiviteter, restauranter, barer og også fordi den ligger så nær mange av hovedattraksjonene i byen. Tar du av fra gaten kan du finne den vakre PLAZA REIAL og dens fantastiske arkitektur og palmetrær, som gir området et eksotisk pust. Ta en tur opp og ned denne gaten for å oppleve den summende atmosfæren til hvilken som helst tid på døgnet, og spesielt om kvelden. Her kan du finne gatekunstnere, menneske-statuer og blomsterboder, men vær obs på lommetyver og veskenappere, da det er en liten minoritet som liker å ta fordel av dette turistfylte området. Også, like ved Ramblas vil du finne det heller ukjente markedet LA BOQUERIA. Ramblas ligger i nabolaget Ciutat Vella, og er omgitt av Raval og det GOTISKE KVARTER. Her er et utvalg av noen av de beste leilighetene i Ramblas.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

MODERNE LEILIGHET NÆR LAS RAMBLAS

Fra 1300€ / måned

Modern flat near Las Ramblas

Denne flotte leiligheten nær Las Ramblas er fullt utstyrt og har nylig blitt renovert. Den elegante dekorasjonen er en perfekt miks av moderne stil sammen med smakfulle elementer i tre som gjør det både varmt og koselig. De store vinduene bringer rikelig med naturlig lys inn i hele leiligheten. Selv om det er et minus at den ligger litt unna Las Ramblas, ligger den i en liten gate som gir deg litt fred og ro. Det totale arealet er 40 kvadratmeter og har romslige rom og et separat soverom. Det er en utmerket lokasjon da du er bare minutter fra den oppsiktsvekkende KATEDRALEN I BARCELONA.

buttoms norwegian

LEILIGHET NÆR PLAZA CATALUNYA

Fra 65€ / natt

Apartment near Plaza Catalunya

Denne luksusleiligheten i Barcelona ligger like ved Plaza Catalunya og Las Ramblas. Den ligger i Ronda Universitat, en av hovedgatene i sentrum av Barcelona, hvorfra det er lett å nå PLAZA CATALUNYA, Las Ramblas og alle de største turistattraksjonene i gamlebyen til fots. Denne leiligheten har et totalt areal på ca. 75 kvadratmeter, og har plass til 6 personer.

Leiligheten består av 2 doble soverom, et moderne bad med dusj og en romslig stue utstyrt med en dobbel sovesofa (som kan gi plass til 2 ekstra gjester), et spisestue-område og et amerikansk kjøkken som er fullt utstyrt. Å komme seg rundt i denne delen av byen er veldig enkelt, da Plaza Catalunya er ett av hovedknutepunktene for det utmerkede systemet for OFFENTLIG TRANSPORT i Barcelona. Takket være sin misunnelsesverdige lokasjon og utmerkede dekorasjoner, er denne ferieleiligheten i Barcelona det beste stedet å tilbringe en ferie sammen med familie eller en gruppe venner. License : HUTB-001259

buttoms norwegian

STUDIO PÅ LAS RAMBLAS

Fra 942€ / måned

Studio on Las Ramblas

Dette koselige studioet ligger like på Las Ramblas, som betyr at du er omringet av alle bekvemmeligheter som supermarkeder, restauranter, barer og mye mer. Med alt integrert på det samme romslige stedet, har dette studioet en fullt utstyrt kjøkkenkrok, stue og spisestue og en soveavdeling. Leiligheten er fylt med naturlig lys takket være de store vinduene. Dekorasjonene har mange elementer i tre som tilfører rommet en eksotisk og innbydende atmosfære. Den ideelle lokasjonen til denne leiligheten betyr at du har lett tilgang til mange av hovedattraksjonene og til bra UTELIVSSTEDER, hvor du kan få adgang med GRATIS GJESTELISTER.

buttoms norwegian

Ved å bo på Las Ramblas, kan du lett oppleve alle de forkjellige områdene av Barcelona, siden dette er det nabolaget som har flest forbindelser til resten av byen, og du vil befinne deg innen gangavstand til mange av attraksjonene. Hva er vel en bedre måte å oppleve denne levende byen på!

 Ser du etter en leilighet i Barcelona? Sjekk ut våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home

Overnatting Barcelona

Vis Flere Leiligheter

map ramblas

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

 

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen