Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Fritidsleiligheter Barcelona
Lifestyle Apartments Barcelona

Fritidsleiligheter Barcelona

Barcelona er en dynamisk og mangfoldig by som har noe for alle og en hver, som gjør det enkelt for oss hos BARCELONA-HOME å finne overnattinger som passer til et bredt mangfold av livsstiler. Uansett om du prioriterer å oppleve det kulturelle og kunstneriske sentrum av byen, shoppe i de brede avenyene i Eixample eller de smale gatene linet opp med små uavhengige butikker i El Born, eller du foretrekker å slappe av på stranden, langt unna sentrums kjas og mas, så garanterer vi at vi har et hjem som passer godt til dine behov. Vi har valg ut våre topp tre FRITIDSLEILIGHETER BARCELONA som vi tror vil passe perfekt med mange av våre kunders preferanser.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LEILIGHETER I BARCELONA NÆR HAVET

Fra 270 € / natt
Fra 5063 € / måned

Lifestyle Apartments Barcelona

En av våre favoritt FRITIDSLEILIGHETER BARCELONA er denne nydelige 4-SOVEROMS LEILIGHETEN i det stilfulle nabolaget Diagonal Mar. Plassert i 10.etasje i en moderne bygning, har leiligheten panoramautsikt over Middelhavet og byen fra alle rom. Hovedsoverommet har et privat en-suite bad og adgang til terrassen, som gjør den perfekt for et par, samtidig som de andre rommene er perfekt for venner eller en familie å dele.  Du vil også kunne nyte et stort avslappingsområde med en komfortabel hjørnesofa og smakfullt utvalgte beige og hvit dekor, i tillegg til det elegante spiseområdet med et glassbord for seks, og unike lyskreasjoner hengende fra taket. Den 15 m2 store private terrassen er møblert med elegante svarte høye bord og stoler, som minner om de man kan se på terrassene til de mest moderne hotellene i Barcelona. Denne LEILIGHETEN MED TERRASSE BARCELONA er flott for underholdning, for mindre samlinger og for å nyte et glass vin sammen med venner før man går ut for å nyte utelivet i Barcelona. I løpet av ditt opphold vil du også ha tilgang til bygningens omfattende fellesareal, med svømmebasseng, tennisbane, solarium, lekeplass og treningssenter, perfekt for de som lever en aktiv livsstil.

Leiligheten ligger i et flott område, bare noen få minutter fra mange sandstrender og det vakre Port Forum, hvor seilbåter og yachter ligger ankret. Dette området er fantastisk for de som liker å leve sunt, siden det er nærliggende til grønne områder som er perfekt for en joggetur, og Complex Esportiu Municipal Mar Bella treningssenter.

License : HUTB-000926

buttoms norwegian

LOFTSLEILIGHET I PASEO DE GRACIA

Fra 245€ / natt
Fra 4840 € / måned

Lifestyle Apartments Barcelona

Eller, dersom en nydelig loftsleilighet i det elegante og historiske nabolaget Eixample er mer din stil, ta en titt på denne flotte LUKSUSLEILIGHETEN, som er perfekt for en romantisk ferie for to. Den romslige stuen og det fullt utstyrte kjøkkenet er dekorert i en minimalistisk stil, med en svart og rød fargepalett og moderne design. Mot den flotte røde veggen vil du finne en komfortabel svart sofa og en spisestue med et svart bord stort nok for fire personer. Skyvedører leder inn til hovedsoverommet med en touch av rustikk sjarm, en stor dobbeltseng og et klesskap med oppbevaringsplass. Fra soverommet og stuen har du adgang til en enorm privat terrasse med misunnelsesverdig utsikt over Barcelonas mest stilfulle aveny, Passeig de Gracia, og fontenen i krysset mellom denne gaten og Gran Via. Terrassen er møblert med et fint bord og stoler, det perfekte stedet for en romantisk middag med din partner.

Denne EIXAMPLE LEILIGHETEN kommer mer en fantastisk beliggenhet ved krysset mellom de største hovedfartsårene i Barcelona, omgitt av hundrevis av butikker, restauranter og barer. Bare noen minutters spasertur unna ligger den berømte Casa Batlló av Gaudí og Plaza Catalunya, med rask adgang til alle andre nabolag i byen. En litt lenger spasertur vil ta deg til Arc de Triomf og parken La Ciutadella, perfekt for en piknik i gresset. For et romantisk måltid med østers og cava, besøk den vakre El Nacional restaurant, bare noen steg fra leiligheten.

License : HUTB-006514

buttoms norwegian

GRØN LUKSUSLEILIGHET I DIAGONAL MAR

Fra 194 € / natt

Lifestyle Apartments Barcelona

En av våre mest unike FRITIDSLEILIGHETER I BARCELONA er denne KORTIDSUTLEIEN med nok plass til å innkvartere en familie eller en gruppe venner med opptil 8 personer. Vi elsker fellesarealet, hvor vinduene fra gulv til tak lar rikelig med naturlig lys inn flomme inn i stuen, og samtidig gir en spektakulær utsikt over Middelhavet og Port Forum. Store glassdører leder til en spektakulær privat terrasse på 35 m2, perfekt for å slappe av og nyte solskinnet i Barcelona. Det massive stueområdet har en frisk blomsterdekor med lysegrønne vegger, et nydelig maleri av blomster på veggen og et plysjteppe som minner om en gressmatte. Den store hvite hjørnesofaen har nok plass til mange gjester, like ens som de elegante spisebordet i glass som står nær vinduene. Hvert av soverommene har sin egen personlighet, da de alle har store vinduer og senger i topp kvalitet.

Denne DIAGONAL MAR LEILIGHETEN  er perfekt for de som ønsker å rømme unna kjaset og maset i Barcelonas travle sentrumsområde og slappe av ved sjøen. Dette området er fredelig og stille, og vil garantert tilfredsstille de som søker en pause fra det travle hverdagslivet.  Leiligheten er omringet av flere utsøkte sjømatrestauranter, tapasbarer og kafeer, og du vil være bare en kort spasertur unna noen av Barcelonas vakreste sandstrender. Stedet er også innen gåavstand til Diagonal Mar kjøpesenter, hvor du vil finne alt du møtte behøve under ditt opphold.

License : HUTB-013791

buttoms norwegian


Ser du etter en leilighet i Barcelona? Sjekk ut våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home!

OVERNATTING BARCELONA

VIS FLERE LEILIGHETER

Captura de pantalla 2015-12-17 a las 14.37.53

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen