Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Luksuriøst hjem for familier eller grupper!
Luxury house for families or groups

Luksuriøst hjem for familier eller grupper!

NÅR MAN REISER I STORE GRUPPER eller med familien din, kan det ofte føre til at å finne det rette overnattingsstedet blir vanskelig. Ofte har steder med nok plass en standard som ikke er helt å foretrekke. Dette er årsaken til at vårt 5-ROMS LUKSUS HJEM er den ideelle løsningen. Med en sentral plassering nær den vakre Plaza Espanya, vil du kunne nyte noen av de berømte stedene som MUSEET FOR KATALANSK KUNST eller Park Juan Miro. Dette området av byen er ideelt siden det er trygt, stille og fortsatt er sentralt, men ikke overkjørt av turister heller. Det treetasjes huset ligger nær offentlig transport, som gjør det enkelt å forflytte seg rundt i byen. Denne delen av byen tilbyr også mange pittoreske små butikker og restauranter. VIS BARCELONA-HOME LEILIGHETS TILBUD FOR STORE GRUPPER.

5 SOVEROMS LUKSUSBOLIG TIL LEIE

Fra 198€ / natt

5 bedroom luxury house for rent

Dette huset tilbyr en stor terrasse som er smakfullt møblert, noe som gjør den ideell for middager ute i det fri på varme sommerkvelder. Terrassen er utrolige 75m2 som gir deg mer enn nok plass til å nyte det utendørs området og sole deg litt. Huset er fordelt på tre etasjer, med et kjempeflott og fullt utstyrt kjøkken, stue og spisestue. Interiøret er moderne og avantgarde med rikelig av plass og sitteplasser for alle, og gir deg den perfekte blandingen av hvordan spansk moderne interiør skal se ut. Alt er nøye planlagt med din komfort og nytelse i bakhodet. Hvert rom er fylt med lys og de høye takene gir huset en spesiell atmosfære.

Living room

Soverommene er alle elegant dekorert og gjennomtenkt for å gi deg den koselige og luksuriøse følelse, og huset ligger i en stille gate hvor du kan hvile om natten godt unna de travle sentrum. De 5 soverommene har soveplasser for opptil 8 personer. Hvert soverom har utsøkte dekorasjoner som vil sikre deg best mulig nattesøvn. Noen av soverommene har til og med sine egne private små balkonger.

Bedroom

Tilgjengelig for korte eller lengre perioder, vil denne leiligheten sikre deg et minneverdig OPPHOLD I BARCELONA og gjør det enkelt å finne et sted for deg og din reisegruppe eller familie. Nyt å ha en sentral lokasjon og samtidig ikke gi slipp på den luksus som bare et hus av denne størrelsen kan tilby. Dette huset vil garantert få deg til å føle deg som hjemme og gjøre det både enkelt og gøy å utforske Barcelona. Å, har vi nevnt adgang til basseng?

Pool access

License : HUTB-001183

buttoms norwegian

Map

Overnatting Barcelona

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen