Hjem / Kultur / Plaza Espanya Barcelona
plaza-espana

Plaza Espanya Barcelona

Plaza Espanya som også er kjent som Plaza de España på spansk er en av de viktigste plassene i Barcelona. Joseph Maria Puig i Cadafalch var den utvalgte til å designe denne offentlige plassen, som ble bygget for Verdensutstillingen i 1929, som ble holdt ved foten av fjellet Montjuïc i NABOLAGET SANTS-MONTJUÏC. Det er en livlig plaza som ligger like utenfor SENTRUM AV BYEN, hvor mange av hovedveiene i Barcelona går, som Gran Via, Parallell, Avinguida Reina Maria Cristina, Carrer Tarragona og Carrer de la Creu Coberta intersect.

Finn din overnatting nå!

Attraksjoner nær Plaza Espanya Barcelona

Hovedattraksjonen ved Plaza Espanya er Palau Nacional, som er Museet for Katalansk kunst og tårner tilfreds på siden av Montjuïc. Det er et blikkfang og det aller beste tidspunkt å se det på kvelden når det lyses opp med den MAGISKE FONTENEN AV MONTJUÏC i front. Den magiske fontenen er et gratis musikk og lysshow som er basert rundt fontenen og finner sted her. Det huser også et av Catalonias fineste museer, Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) som er designet av Joseph Amargós.

Det er også hjem til Barcelonas gamle ring for tyrefekting som ble bygget i 1900 i den Ny-Mauriske stilen, som i dag har blitt bygget om til et shopping- og fritidskompleks. Det kan sies at det bare er et skjell av det som stadion var før, selv om det fortsatt er et fint et. Ved inngangen til Avinguda Maria Cristina er det to høye tårn som står vakt over utstillingssiden og er kopier av Saint Mark i Venezia. Det huser også Barcelonas Olympiske Stadium (Estadi Olimpic), som er bare en 20 minutters spasertur fra Plaza Espanya.

Hotspots

Det er mangfoldige fantastiske restauranter hvor du kan friste smaksløkene dine nær Plaza Espanya. Alle de beste restaurantene finner du i Arenas de Barcelona, som er en tidligere ring for tyrefekting som er blitt omformet til et kommersielt kompleks nær Plaza Espanya. En fortreffelig restaurant er EL XALET, som du finner blandt idyllisk omgivelser på toppen av åsen Montuïc, og er en grande restaurant som tilbyr den beste utsikten over Barcelona fra sine spisesaler og fantastiske terrasser med panoramautsikt. I tillegg finner du også ABRASSAME, som er en fantastisk restaurant som ligger på toppen av kjøpesenteret Las Arenas de Barcelona. Den fantastiske terrassen har en spektakulær utsikt over byen og de tilbyr et fantastisk utvalg av sjømat. En annen restaurant på taket av Las Areans er Watatsumi, hvor den berømte kokken Ángel Camacho presenterer, enten i det varme interøret en sushi bar, eller ute på terrassen med fantastisk utsikt, eksepsjonelle japanske signatur-retter med veldig personlige kreasjoner.

Hvor man kan bo på Plaza Espanya Barcelona

Når det kommer til lokasjon, så gir Plaza Espanya deg et perfekt utgangspunkt til mange av byens hovedattraksjoner, ved at det ligger så nær LA RAMBLA betyr at alt er innen gåavstand. For ikke å glemme at dette området ikke er overfult av turister, så du vil får den autentiske Barcelona-opplevelsen ved å bo i dette området! Når det kommer til overnatting i BARCELONA, for ditt opphold så er det utallige og oppsiktsvekkende LEILIGHETER FOR UTLEIE FOR FAMILIEFERIER, FOR VENNEGRUPPER ELLER TIL OG MED ROM FOR PAR. Det er uendelige fordeler med å bo i dette området, fra de vakre landemerkene til de fantastiske restaurantene; det er den perfekte feriedestinasjon. Du kan se på og LEIE LEILIGHETER NÆR PLAZA ESPANYA eller dersom du ønsker noe mindre, LEIE ROM NÆR PLAZA ESPANYA til fantastiske priser.

Historien til Plaza Espanya Barcelona

Plassen ble bygget på et område som tidligere har blitt brukt til offentlig henging, frem til oppbyggingen av det nå nedrevde fortet Ciutadella i 1715, hvor galgene ble flyttet. Det ble designet i 1915 og bygget i 1929 så det kunne stå klart som vert for Verdensutstillingen i 1929. Plassen har vært brukt til offentlige formål siden da.

LEILIGHETER BARCELONA

Vis alle

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-of-barcelona-nb about-barcelona-nb sightseeing-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen