Home / Barcelonassa / Las Ramblas Katu
Ramblas

Las Ramblas Katu

Las Ramblasin alue on hyvä valinta majoittumispaikaksi Barcelonan kaupunkilomalla, sillä siellä on runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Las Ramblas on aivan kaupungin keskustassa Ciutat Vellan alueella, ja vain kävelymatkan päässä sieltä ovat monet vierailemisen arvoiset turistinähtävyydet. Las Ramblas muodostuu monista toisiaan seuraavista kaduista, joten se ei todellisuudessa ole vain yksi iso katu, La Rambla.

Löydä majoituksesi nyt!

Majoittuminen lähellä Las Ramblasta mahdollistaa monenlaisista mielenkiintoisista aktiviteeteista ja kaupungin parhaista puolista nauttimisen, sillä se on aivan tapahtumien keskipisteessä. Las Ramblas on pitkä ja kävelijäystävällinen katu, joka ulottuu Placa Catalunyalta aina Christopher Columbuksen patsaalle saakka lähelle satamaa. Kadulla kulkee vain kaksi autokaistaa molempiin suuntiin jättäen niiden väliin leveän Ramblasin bulevardin. Las Ramblasilla on monia metropysäkkejä, jotka tekevät alueella kulkemisesta entistäkin helpompaa ja nopeampaa. Katua kulkiessa huomaa, kuinka ilmapiiri on vilkasta päivän jokaisena tuntina, ja varsinkin iltaisin. Las Ramblasilta voi bongata niin katutaiteilijoita, ihmispatsaita, kukkakojuja, ulkoilmaravintoloita kuin jopa lemmikkieläinkauppoja, mutta kannattaa olla erityisen varovainen taskuvarkaiden varalta. Tietämättömien turistien suosima alue on väistämättä myös näiden epärehellisten kulkijoiden suosiossa. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Las Ramblas on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä katedraalilta, satamasta, Placa Catalunyasta, oopperatalosta, ostospaikoista ja monista museoista. Esimerkiksi valtava kauppatori La Boqueria, joka sisältä paljon erilaisia eksoottisia hedelmiä ja vihanneksia sekä valtavat valikoimat lihaa, merenelävää, juustoja ja kananmunia, on aivan kadun lähistöllä. Vain hieman Las Ramblasilta poikettaessa on kuuluisa oopperatalo Liceu, kuten myös monia aukiota, isoimpana niistä Placa Reial, joka on täynnä ravintoloita, baareja ja yökerhoja.

Ostosten tekeminen Las Ramblaksella voi olla hieman hintavaa johtuen sen suosiosta niiden lukuisten turistien keskuudessa, jotka joka vuosi vierailevat Barcelonan kaupungissa. Pitkin Ramblaksen bulevardia on siellä täällä matkamuistokauppoja turisteille, mutta myös monia kansainvälisiä vaateliikkeitä, kuten Mango, Zara, H&M, Topshop ja Bershka. Jos on unohtanut pakata mukaan joitain välttämättömyyksiä, niin ei huolta, sillä El Corte Inglés tavaratalosta löytyvät niin adapterit, kameran patterit, laturit, vaatteet kuin erilaiset paperitavat. Tavaratalo sijaitsee Plaça Catalunyan aukiolla, joka on aivan Las Ramblaksen pohjoispäädyssä. El Corte Inglés on valtava tavaratalo, jonka jokaisen kerroksen eri osastoilta löytyy paljon mielenkiintoista ostettavaa. Jos et löydä jotain El Corte Inglésistä, et löydä sitä mistään! Las Ramblaksella ja sen lähistöllä olevat ravintolat tarjoavat erilaista ruokaa jokaiseen makuun alkaen maailmankuuluista pikaruokaravintoloista, kuten Burger King, KFC, McDonalds ja Subway. Kadulla on myös paljon paikallisia ravintoloita, jotka tarjoavat parhaita paloja niin espanjalaisesta ruokakulttuurista kuin myös turkkilaisesta ruokavalikoimasta esimerkiksi herkullisen durum kebabin muodossa. Las Ramblas on myös erinomainen paikka nauttia olutta eli ”cervezaa” tai kannullinen sangriaa samalla, kun istuu yhdessä monista kadun ulkoilmaravintoloista ystävien kanssa ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttien. Las Ramblas on myös keskeinen yöelämän keskittymä Barcelonassa, joten siellä on monia baareja ja yökerhoja. Kadulla tapahtuu paljon sekä päivisin että myöhään yöllä, joten hyviä yöunia kaipaavan ei välttämättä kannata majoittua tälle vilkkaalle kadulle. Las Ramblaksella majoittuessa kannattaa nimittäin varautua meluun ja kadulta kuuluviin ääniin. Sen sijaan niille, jotka haluavat olla tapahtumien keskipisteessä, Las Ramblas on täydellinen paikka majoittua.

Näytä suurempi kartta

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta kaupunkimme

Majoitus Barcelona


Scroll To Top