Home / Barcelonassa / Vuokraa turvallinen pysäköinti
8488778064_6f9e791f8a_k

Vuokraa turvallinen pysäköinti

Barcelona-Home haluaa ylpeänä esitellä uusimman, erityisen palvelunsa: turvallisen pysäköintipaikan vuokrauksen Barcelonassa. Kuten ehkä tiedätkin, auton jättäminen yön yli Barcelonan kadulle, ei välttämättä ole kovin viisasta. Tämä pitää paikkansa etenkin, jos sinulla on auto ulkomaalaisella rekisterikilvellä. Useita varkauksia ilmoitetaan viikottain ja vandalismi on myös hyvin yleistä. Useasti parkkipaikat myös sijaitsevat kaukana keskustasta ja eivät ole täten kovin helppopääsyisiä. Nyt voimme tarjota sinulle edullisen ja turvallisen pysäköinnin yhdellä keskeisimmistä paikoista Barcelonassa.

Hinta per auto

24,00€ / yö

Hinta per moottoripyörä

18,15€ / yö

Missä sijaitsee?

Keskellä La Ramblaa, aivan metropysäkki Liceun vieressä ja yhdellä turistien suosituimmista alueista, jotta pääsisit nauttimaan kaupungista välittömästi kun vain pysäköit autosi. La Rambla on yksi Barcelonan tunnetuimmista ja vierailluimmista kaduista. Sen suosion salaisuus on, että se yhdistää Placa Catalunyan Ciutat Vellaan (vanha satama).

 

Mikä tekee tästä parkkialueesta turvallisen?

Tämä yksityinen pysäköintialue sijaitsee La Ramblalla maan alla. Pääsy parkkialueelle on mahdollista vain pysäköintikortilla ja lisäksi paikkaa turvaa 24-tuntinen kameravalvonta. Pääsyyn parkkialueelle on vain yksi kortti. Vastineeksi kortista on annettava myös 40euron pantti. Tämä on varotoimenpide, jos satut hävittämään korttisi ja se joudutaan korvaamaan uudella.

secured parking

Tee varaus

Älä epäröi täyttää yhteydenottolomakettamme, jos olet kiinnostunut tekemään varauksen.

Voit myös vain helposti soittaa numeroomme +34 696 81 67 36.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta kuljetus

Majoitus Barcelona


Scroll To Top