Home / Nieuws / Rental Moto Barcelona
rental moto barcelona

Rental Moto Barcelona

Rental Moto Barcelona is een bedrijf wat scooters verhuurt aan toeristen en anderen die gemakkelijk en snel door de stad willen komen. Met een vloot van Sym Symphony 125 S en Sym Symphony 50 S 4T scooters die in perfecte staat zijn, biedt het bedrijf hun klanten de mogelijkheid om van een dienst met hoge kwaliteit en lage kosten gebruik te maken.

Untitled-5

Book now!

Barcelona heeft zo veel auto’s in de straten, al helemaal tijdens het spitsuur. Ondanks dat er een heel goed netwerk van openbaar vervoer is maken de toeristen en locals het, vooral in de zomer, een hele klus om daarmee naar uw bestemming te komen. Daarom is Barcelona de perfecte stad om een scooter te rijden.

De straten zijn zo gemaakt dat er met een scooter snel en flexibel door de stad gereden kan worden. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt Barcelona verschillende parkeerplekken voor scooters wat de optie om scooter te rijden een goede en goedkope oplossing maakt. Helemaal vergeleken met het huren van een auto en dan eindeloos te zoeken voor een parkeerplek en daarvoor ook nog veel te betalen. Barcelona is niet voor niets de stad met de meeste scooters in Europa.

Daarom is het huren van een scooter in Barcelona het beste alternatief om uzelf mee te transporteren door de Ciudad Condal. Helemaal omdat de mogelijkheid geboden wordt om op elke hoek van de stad vrijheid te hebben. Door een scooter te huren kunt u uw tijd optimaliseren en elke bezienswaardigheid in Barcelona bekijken zonder zorgen. Er hoeft namelijk niet gedacht te worden aan transport of parkeren, waardoor u maximaal van uw ervaring kan genieten met absoluut comfort.

De prijs om een scooter te huren bij Rental Moto Barcelona ligt helemaal vast zonder enige verrassingen. Deze prijs is inclusief helm, een slot, een opbergdoos, weg assistentie en een basis verzekering die de schade van derde partijen dekt. Daarom is het de beste optie om een scooter te huren.

Als dat nog niet genoeg was, de locaties van hun kantoren zijn onverslaanbaar: slechts een paar meter bij het Sants Station vandaan, het belangrijkste station van de stad. Het perfecte begin van uw reis.

Wat is vereist om te huren?

Het huren van een scooter bij Rental Moto Barcelona is vrij simpel. Het eerste wat u moet doen in gedachten hebben dat de rijders een vorige ervaring moeten hebben met scooter- of motorrijden. Op de tweede plaats is het vereist om een rijbewijs te hebben wat geldig is in Spanje;AM of een autorijbewijs met tenminste drie jaar ervaring om een 50cc scooter te rijden. Om een 125cc scooter te rijden is een A1 of een autorijbewijs met tenminste drie jaar ervaring vereist. Ook is het nodig om een identiteitskaart, paspoort en een een creditkaart bij u de hebben voor de borg die nodig is voor de verhuur.

Contact:

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

whats-new-nl over-barcelona transport-over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven