Home / Vapaa-aika / Ostospaikat / Maremagnum Ostoskeskus Barcelonassa
maremagnum barcelona shopping centerr

Maremagnum Ostoskeskus Barcelonassa

Maremagnum Tarjoaa Jokaiselle Jotakin

Suunnatessaan kohti Barcelonan satamaa, todennäköisyys törmätä valtavaan Maremagnumin ostoskeskukseen keskellä kaunista satama-aluetta on erittäin suuri. Ostoskeskuksen tarkka sijainti on Port Vell lähellä Barcelonan akvaariota ja Port Vell Imax -elokuvateatteria. Maremagnum ostoskeskus tarjoaa kahden kerroksen täydeltä niin muotia, elektroniikkaa, kodin sisustustuotteita, lelukauppoja, ravintoloita kuin kahviloitakin.

Löydä majoituksesi nyt!

Toisesta kerroksesta voi niin ikään löytää terassin, joka tosin kuuluu ravintoloille ja kahviloille. Terassilla antaa kuitenkin hienon mahdollisuuden täyttävän lounaan syömiseen yhtä aikaa upeista näköaloista nauttien. Terasseja on ostoskeskuksen jokaisella puolella ja yhdessä ne tarjoavat ehdottomasti parhaat näkymät Barcelonan satamaan.

Maremagnum ostoskeskuksessa sijaitsevat muun muassa seuraavat vaatekaupat: Boboli, Bershka , Blanch, Coronel Tapioca, H&M, Jack and Jones, Lacoste, Lefties, Mango ja Pull and Bear. Kenkäkauppoja on niin ikään runsaasti, kuten Cascas Kids, Querol ja U Cases.

Korukaupoista ostoskeskuksessa ovat edustettuina esimerkiksi Clair’s Accessories, lollipop ja Swatch. Myös tuliaisten ja lahjojen ostaminen onnistuu täällä, sillä Maremagnumissa on myös lahjatavarakauppoja.

Maremagnumissa on myös 8 salin elokuvateatteri. Kaikki esitettävät elokuvat ovat kuitenkin turistien harmiksi dubattu espanjan kielelle, mutta toisaalta se on erinomainen mahdollisuus harjoitella omaa espanjan kielen taitoa.

Hyvä Tietää

  • Osoite: Edificio Maremagnum, Moll d’Espanya, 5, 08039 Barcelona, puhelin:932 25 81 00
  • Aukioloajat: Maanantaista sunnuntaihin 10:00-22:00


Näytä suurempi kartta

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ostospaikat vapaa-aika-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top