Home / Vrije tijd / Winkelcentrum Maremagnum
maremagnum barcelona shopping centerr

Winkelcentrum Maremagnum

Ga naar het oude Port Vell en u zult zien dat winkelcentrum Maremagnum is ook geopend op zondag!

Vind nu een schitterend appartement of een kamer!

Winkelcentrum Maremagnum is een groot winkelcentrum gelegen in Port Vell, dichtbij het Barcelona Aquarium en Port Vell Imax. Het heeft twee verdiepingen vol met mode, woonartikelen, elektronica, speelgoedwinkels, restaurants en cafés. Op de tweede verdieping is een terras speciaal toegewijd aan alleen restaurants en cafés.

 

 

Het heeft vele kledingwinkels zoals Boboli (bonte winkel met modieuze kleding voor kinderen van 0 – 16 jaar), boetieks met jonge vrouwen kleding zoals Bershka, Blanco, Coronel Tapioca, H&M, Jack & Jones, Lacoste, Lefties, Mango, Pull & Bear, Stradivarius, Springfield, Pimpkie, Desigual, Ikks en nog meer andere interessante winkeltjes. Ook heeft het vele schoenenwinkels zoals Cascas Kids, Querol en U Cases.

Zou u het ook leuk vinden om sieraden aan te schaffen in Barcelona? Er zijn ook sieradenwinkels zoals Clair’s Accessoires, Lollipop, Swatch, Ona Joia, Watx, etc. Verder heeft het winkelcentrum ook een FC Barcelona winkel, spullen voor in huis, cadeauwinkels, cosmeticawinkels en kinderwinkels.

Ook is er in het winkelcentrum een bioscoop met 8 zalen. De films zijn (helaas) wel allemaal in het Spaans, maar dit geeft u een goede mogelijkheid om uw Spaans te oefenen. Aan alle kanten heeft hete winkelcentrum terrassen met een prachtig uitzicht over de haven en Barcelona. Natuurlijk zijn er ook restaurantjes speciaal met zeevruchten, paella, buffetten, de Italiaanse keuken, tapas en ook de Aziatische keuken.

Als u een appartement wil huren dichtbij het strand of Port Vell, mis dan niet de kans op een bezoekje aan de haven, die vooral erg mooi en romantisch is in de avond, of aan Maremagnum, want dit is een leuke plek om ’s avonds rond te lopen in Barcelona.

Belangrijke informatie

  • Adres: Edificio Maremagnum, Moll d’Espanya, 5, 08039 Barcelona Telefoonnummer:932 25 81 00
  • Openingstijden: Van maandag t/m zondag 10:00 – 22:00

 


Toon grotere kaart

 

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven