Home / Fritid / Shoppecentret Maremagnum
maremagnum barcelona shopping centerr

Shoppecentret Maremagnum

Gå ned til den gamle havn, og du vil finde shoppecentret Maremagnum, som også har åbent om søndagen!

Find overnatning nu!

 Shoppecentret Maremagnum er et stort center, som ligger ved Port Vell, tæt på Barcelona Aquarium og Port Vell Imax. Centret har to etager med mode, ting til hjemmet, elektronik, legetøjsforretninger,  restauranter og caféer. På anden etage er der en terrasse som udelukkende har restauranter og caféer.

 

Centret har mange tøjbutikker som Bobli (modetøj til børn fra 0-16 år) Bershka (modebutik for unge) Blanco (træningstøj til mænd og kvinder) Coronel Tapioca, H&M, Jack and Jones, Lacoste, Lefties, Mango, Pull and  Bear, Stadivarius, Springfield, Pinkie. Spanske mærker som: Desigual etnisk tøj hos: Ikks, og mange andre interessante  butikker. Der er også mange skobutikker som: Cascas Kids, Querol og U Cases.

Ønsker du også at kigge på smykker i Barcelona? Shoppecentret Maremagnum har også mange smykkebutikker som: Clairs accessories, Lollipop, Swatch, Ona Joia, Watx og mange flere. I shoppecentret er der også en FC Barcelona butik, ting til hjemme, souvenirs, kosmetik og legetøj.

I centret er der også en biograf med otte skærme, hvor alle filmene desværre er oversat til spansk, men det er til gengæld en god måde at lære spansk på. I alle retningerne i centret er der terrasser med fantastiske udsigter over havnen i Barcelona. Ydermere er der også restauranter som specialisere sig i mad fra havet, pealla, buffeter, det italienske køkken, tapas og thaimad.

Hvis du ønsker at leje en lejlighed tæt på stranden eller Port Vell, så gå ikke glip af chancen for at besøge havnen, som er meget smuk og romantisk om aftenen. Besøg også Maremagnum under dit ophold i Barcelona.

Vigtig information

  • Adresse: Edificio Maremagnum, Moll d’Espanya, 5, 08039 Barcelona Phone:932 25 81 00
  • Åbningstider: Fra mandag til søndag 10:00  – 22:00

 


Se større kort

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top