Home / Verblijf / Accommodatie in Barcelona
accommodation

Accommodatie in Barcelona

Het mooie van Barcelona is dat er vele opties voor accommodatie zijn waar u uit kunt kiezen. De vele opties kunnen het lastig maken voor u om te kiezen welk type accommodatie het best bij u past. Hier gaan wij voor u door de voor- en nadelen in de hoop u te kunnen helpen met het maken van u beslissing.

Vind nu uw accommodatie!

Appartementen

Het huren van een appartement biedt u meer privacy dan bijvoorbeeld een hotel of hostel. Daarnaast biedt het u ook alle gemakken die u in u eigen huis heeft. Ook is het huren van een appartement vaak goedkoper dan een boeking in een hotel wanneer u bijvoorbeeld met familie of een grote groep reist. Omdat er meestal geen maaltijden zijn inbegrepen, kunt u zelf koken of naar een van de honderden geweldige restaurants in Barcelona gaan.

apartment

Stedelijke Appartementen, Barcelona

Vanaf      66€ / NACHT

p19kfiv29arpg10p31it31idj14fq7 p19kfiv29a9an1doc1efk16ut1l7m8

License : HUTB-002182

Nederlands

Kamers in gedeelde appartementen

Als u alleen of met een partner reist, dan is een kamer in een gedeeld appartement een perfecte en betaalbare optie. Op deze manier heeft u uw eigen ruimte in een appartement, maar heeft u ook de optie om nieuwe mensen te leren kennen.

student flats

Eenpersoonskamer in de wijk Gracia, Barcelona

Vanaf 346€ / MAAND

p17u5nlvnpnbspds17181pdk1g13g p17u5nlvnnq5d1k9oo7g1vf71vvm9 p17u5nlvnn1hme1s0a1450f8t15o57

Nederlands

Hostels en hotels

Hotels kunnen erg prijzig uitpakken, maar als u maar een paar nachten in Barcelona verblijft, is dit vaak een gemakkelijke optie. Hotels hebben veel voordelen zoals toegang tot sportfaciliteiten, roomservice, en 24-uur receptie. Hostels bieden de goedkoopste uitweg, en sommige hostels bieden goede deals zoals gratis internet en ontbijt. Echter, als u in een slaapzaal verblijft, is het lastig om privacy en een eigen plekje te hebben.

apartments

Kamperen

Kamperen geeft voor vele families en vriendengroepen veel plezier. De meeste campings in Barcelona liggen echter buiten de stad, maar sommige campings bieden gratis shuttlebussen naar de stad aan. Zoals u hier lezen kunt, zijn er vele aanbiedingen aangaande accommodatie in Barcelona. Alles wat u moet doen is beslissen wat u wilt, zodat u verder geen tijd hoeft te verspillen aan het vinden van een perfecte plek om van u verblijf te kunnen genieten. Barcelona-Home kan u hierbij helpen door het grote aanbod van kamers in gedeelde flats, huizen, en appartementen in Barcelona. Om u verblijf onvergetelijk te maken!

 

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

map3

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven