Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Boende i Barcelona
accommodation

Boende i Barcelona

En bra sak med Barcelona är att det finns ett överväldigande utbud av boendealternativ att välja mellan. Svårigheten ligger i att välja ett bra boende i Barcelona och vad som passar dig bäst. Vi kommer att gå igenom för-och nackdelar med varje typ av lägenhet i hopp om att hjälpa dig fatta rätt beslut.

Hitta ditt boende nu!

Lägenhet

Att hyra en lägenhet kan erbjuda dig mer avskildhet tillsammans med alla bekvämligheter i ett hem. Om du reser med familjen eller en stor grupp av vänner, kan det oftast bli billigare att hyra en lägenhet än ett hotell. Dock, kan det betyda att inga måltider ingår så antingen kan du laga mat själv eller njuta av hundratals bra restauranger.

apartment

Cosmopolitan lägenheter Barcelona

Från      91€ / NATT
Från      1200€ / MÅNADSPRIS

p19kfiv29arpg10p31it31idj14fq7 p19kfiv29a9an1doc1efk16ut1l7m8

Licens : HUTB-002182

Svedish

Delade rum i lägenheter

Om du reser ensam eller med en partner, kan då en delad lägenheten vara ett bra och prisvärt alternativ. Du har eget utrymme samtidigt som du får chansen att träffa nya människor under din vistelse.

Enkelrum i Gracia

Från      346€ / MÅNADSPRIS

p17u5nlvnpnbspds17181pdk1g13g p17u5nlvnnq5d1k9oo7g1vf71vvm9 p17u5nlvnn1hme1s0a1450f8t15o57

Svedish

 

Vandrarhem eller hotell

Att bo i hotell kan bli väldigt dyrt men om du bara ska bo ett par nätter kan det vara ett bekvämt sätt att resa, som t.ex. att du kan få extraförmåner såsom gym, rumsservice och 24 timmars reception. Vandrarhem erbjuder det billigaste alternativet och vissa kan få bra erbjudande såsom gratis internet och frukost. Men, övernattar du i en sovsal kan det vara svårt att få lite egentid.

hotel

Camping

Camping kan vara ett roligt alternativ med familjen eller vänner. Även om det flesta campingplatser i Barcelona ligger utanför staden, kan en del campingplatser erbjuder gratis matarbussar till staden. Lyckligtvis finns det mycket att erbjuda i form av boende i Barcelona. Allt du behöver göra är att bestämma vilken lägenhet som är perfekt för dig. Barcelona-Home kan hjälpa dig att hitta det genom att erbjuda dig bra rum i delade lägenheter, hus och lägenheter att hyra i Barcelona, allt för att göra din vistelse i Barcelona minnesvärd.

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

map3

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top