Home / Vrije tijd / Bulevard Rosa
Bulevard Rosa in Barcelona

Bulevard Rosa

Bulevard Rosa, ideaal voor een dagje winkelen!

Barcelona biedt het beste van twee werelden als het op shoppen aankomt, met een variatie van high-end designers tot tweedehandswinkels met de beste koopjes.

Vind nu uw accommodatie!

Bulevard Rosa was het eerste winkelcentrum ooit gebouwd in Barcelona in de jaren 80. Het biedt winkels met chique mode waarvan 100 winkels toegewijd aan Spaanse en Catalaanse modeontwerpers. Het is lichtelijk verstopt aan bulevard Passeig de Gràcia en heeft een ingetogen uiterlijk, wat zijn ware aard als ultiem winkelparadijs en dé plaats om gezien te worden verbergd.

Bulevard Rosa biedt ook restaurants van hoge kwaliteit waar u uzelf heerlijk kunt verwennen met lekker eten. Fishop is zeer bekend voor het opdienen van een heerlijke combinatie van de Japanse en Mediterraanse keuken, het zogenaamde ‘sushi fusion’. Ook is het mogelijk om eten af te halen zodat u er thuis van kunt genieten.

 

 

Als u wil meemaken hoe het voelt om uzelf te trakteren op originele en exclusieve kledingstukken dan zal Bulevard Rosa u zeker niet teleurstellen.

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 10:30 – 21:00, zondag: gesloten

Restaurants: Maandag t/m zaterdag: 09:00 – 21:00

Hoe kunt u er komen:

  • De hoofdingang is gelegen op Passeig de Gràcia 53. Metro: Passeig de Gracia, L3, 2, 4
  • Bus: Lijnen 7, 16, 17, 22, 24, 28.
  • Auto: U kunt parkeren aan Carrer de Valencia en Carrer d’Arago
  • Metro – Lijn 3: Passeig de Gràcia.
  • Web

 

 


Bekijk grotere kaart

 

 

Voor hulp bij het vinden van uw ideale accommodatie tijdens uw verblijf in Barcelona, kijk dan op www.barcelona-home.com

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven