Home / Kultur / Museu de la Xocolata i Barcelona
Museu de la Xocolata

Museu de la Xocolata i Barcelona

Hvis man ønsker et rigtigt “sødt” besøg, så er Museu de la Xocolata i Barcelona det rigtige sted at tage hen. Her kan man opleve nogle af de fineste chokolader. Stedet åbnede i år 2000 er nu et af de 10 mest besøgte museer i byen. Museu de la Xocolate er et af de mindre museer i Barcelona. Ingen af de andre museer i byen vil forkæle dine smagsløg så godt som det her. Duften af stærk chokolade triller igennem din mund og driller din appetit. Det stykke chokolade man modtager ved indgangen i museet, vil nok ikke holde i så lang tid. Hvis man tager børn med til Barcelona, vil dette være det oplagte sted at tage dem hen.

Find overnatning nu!

Alle som elsker chokolade både børn og voksne kan deltage i denne chokolade smagningen og lære mere om de varierende konsistenser ved det forskellige chokolader. Man lærer også om oprindelsen og meningen med chokolade samt cirkulationen igennem Europa. På museet er der eksperter, som vil hjælpe de besøgene med at skabe deres eget chokolade.

Museu de la Xocolate i Barcelona, er bestemt et godt sted for børn, da alle de små besøgende bliver en del af et eventyr om opdagelsen af kakao. Gudinden af chokolade bortfører dig med lege og anedoktorer i en magisk verden af sort guld, den gamle Maya by eller de luksuriøse royale huse. Man kan kigge med bagom produktionen af chokolade og se kunst lavet af chokolade

Museu de la Xocolata i Barcelona indholder en række af aktiviteter såsom:

  • Frugt mec chokolade
  • Eksperimenter med chokolade
  • Tegning med chokolade
  • Opdagelsen af kakao
  • Chokolade smagning
  • Tale med chokolade
  • Påskeæg

Museu de la Xocolata åbningstider

Chokolade museet er åbent for offentlighede fra mandag til lørdag fra 10-19 og fra 10-15 om søndagen og helligdage.

Sommer åbingstuder: Museet har åbent fra mandag – lørdag fra: 10-10 (fra d. 17 juni til d. 15 september) Søndage og helligdage fra 10-15.

Historie

Museet ligger i en historisk bygning, som engang også var linket til at være historien om chokolade. I det 18’ende århundrede havde Bourbon hæren store mængder af chokolade, så militær akademiet besluttede sig at give hver officer et stykke chokolade med brød til morgenmad. Da tropperne boede i barakker, blev chokoladen brugt konstant. Kongens personlige hær fik det endda opkaldt efter sig, som “shokolateros”  da de fik ubegrænset mængder af hvad de kalder “sort guld.”

Siden det 15’ende århundrede har chokolade spillet en betydelig rolle for Barcelona’s økonomi. Byens havn var er arterie for handler og salg af dette produkt.

Museet ligger på Carrer de Comerc og en billet koster 5€ for hver person. For mere information klik her. Hvis du ønsker en lejlighed tæt på museet, her kan man finde lige det værelse som passer en bedst.

Oplysninger

Adresse: Carrer Comerç, 36, 08003 Barcelona, Spain.

Transport: Metro – Jaume I (L4), Arc de Triomf (L1) | Bus Turístic – Barri Gòtic

Priser: Ingang – €5 | Grupperabat (15 eller flere) – €4 | Gratis indgang til børn under 7 år.

Tidsplaner: Mandag til lørdag – 10 – 19 Og fra 10 – 15 om søndagen og helligdage.

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da museums-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top