Home / Fritid / Formula 1 Spanish Grand Prix Barcelona
Formula 1 Barcelona

Formula 1 Spanish Grand Prix Barcelona

Formula 1 Barcelona – Catalonia circuit

Siden 1991 har Circuit de Catalunya afholdt Formula 1 Spanish Grand Prix Barcelona hvert år i maj. Man kan følge med i spændingen, når bilerne accelerer på 4,6555 km asfalt. Formula 1 Spanish Grand Prix finder sted d. 9-11 maj. Den første scene af F1 World Grand Prix bliver holdt i Europa som sidste år. Når de høje farter nåes kan man se hvert sekund på de mange skærmer ved kredsløbet, så man kommer ikke til at gå glip af et eneste øjeblik. Man kan købe billetter online gennem Circuit de Barcelona’s hjemmeside. Billetterne koster omkring 100€, og hvis du er i god tid helt ned til 50€.

Find overnatning nu!

Formula 1 Barcelona Guided tours:

Hvis man ikke har mulighed for at deltage i dette store event, kan man stadig få en tur med guide ved det store plads gennem hele året. Turen varer en time og 15 min, to gange om dagen kl. 10 eller kl. 12. Datoerne for ture med guides sættes af stedet, så husk at se hjemmesiden på forhånd.  Husk at bestille billetter online, da der er begrænset pladser.
Billetter koster 10€ og 5 for børn mellem 5-14 år.

Hvordan kommer man derhen:


Tog:
Man kan tage Rodalies toget linje R2, som er en del af de integreret togsystem i Barcelona. Det kører fra Sant sationen, Passeig de Gracia eller Clots En enkelt billet koster 2,20 €(zone 2) og den tætteste station på Circuit er Montmeló stationen. Fra stationen tager det ca. 30 min at gå, så man fortrækker måske at tage en taxi, som ca. koster 8€ ellers er der shuttle busser tilgængelige under de store events.

Bus:
Sagalés tilbyder en speciel service fra Barcelona’s centrum, som kører under F1 Grand Prix og MotoGP. Stoppet i Barcelona er på hjørnet af Passeig de Sant Joan og Diputació. Billetter koster 9€ tur/retur og tager ca. 45 min.

Bil:
C-17 exit Montmélo, AP-7 exits 13,14,15 (14 og 15 er forbundet til C-17)
Der er mere end 30,000 parkeringspladser når der er events, men husk at komme i god tid, da der kan være meget travlt. Parkeringen åbner omkring kl. 07 og lukker over natten.
Når man besøger racerbanen  til et stort event som Formula 1 Barcelona, bor mange i deres egen lejlighed i byen. Så hvis du leder efter et sted at overnatte, kan man finde gode løsninger på www.barcelona-home.com 

Oplysninger

Adresse: Carretera Granollers – Parets, Km 2 08160 Montmeló, Barcelona, Spain.

Transport: Med tog – R2 | Med bus – Sagalés speciel service | Med bil – C-17 exit Montmeló, AP-7 exits 13, 14, 15 (14 og 15 forbindes med C-17).

Priser: Forskellige

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top