Home / Kultur / Transbordador Aeri Barcelona
the transbordador aeri cable car in barcelonaa

Transbordador Aeri Barcelona

Transbordador Aeri Barcelona eller Port Cable Car kan let forveksles med monorail de Montjuic, en anden lift, som også tage en til toppen af Montjuic. Transbordador Aeri forvinder Port Vell med Montjuic og transportere dagligt 2000 passagerer.

Find overnatning nu!

Planen var at den oprindeligt skulle åbne i 1929 til World Fair, som blev afholdt i Barcelona. Åbningen blev udskudt, og åbnede i stedet for i 1931. Under borgerkrigen blev den lukket, da tårnene skulle bruges som forsvar ved luftangreb. Der er stadig skudhuller i tårnet ved Jaume som et resultat af dette. Liften blev åbnet igen i 1963 og indtil dagen i dag.

Der er  tre tårne – Sant Sebastian (havnen) Jaume og Montjuic. Hver lift kan have op til 20 mennesker, og kører hvert 10-15 minut. Transporteringen er ikke for dem med svage hjerter, eller dem der er højdeskræk. Man kan dog alligevel se fantastiske udsigter og Barcelona.

En enkelt billet koster 11€ og 16€ når man skal retur. Se venligst den officielle hjemmeside for opdateret priser og tider. Den tætteste metrostation til Sant Sebastian tårnet er L4, hvorfra der er en kort gåtur til havnen.

Det kan være svært at finde den perfekte lejlighed når man er i Barcelona – men Barcelona Home kan hjælpe dig, med at finde den helt rigtige lejlighed til dig.Se større kort

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da about-barcelona-da sightseeing-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top