Home / Fritid / Hostafrancs Markedet
Feature

Hostafrancs Markedet

Hostafrancs Marked ligger på Carrer de la Creu Coberta i Sants. Dette område har mange faciliteter samt en tog og bus station. Markedet er et af de gode seværdigheder at opleve. Hostafrancs markedet blev åbnet i 1888 og jernstrukturen blev designet af den samme arkitekt, som designede Sant Antoni markedet. Så hvis du er i Sant området, skal du huske at besøge dette marked!

Sants området var oprindeligt en landsby, som blev en del af Barcelona i 1897. Området består af en stor arbejderklasse, en industriel baggrund med meget tekstilarbejde. Det ene tekstilområde er nu blevet lavet til en ny smuk park, Parc Espanya Industrial. Parken er fantastisk om sommeren, og er meget populær blandt de lokale børn, som kommer for at køle ned i de pools, som er der. Siden parken også ligger lige ved siden af togstationen, er den et perfekt sted at vente.

Hostafranc markedet er i sig selv, et stort marked som sælger fugt, kød og fisk – rundt i området kan man også købe tøj og sko. Bygningerne i et traditionelt design med 3 gange. Det er en fantastisk at opleve duftene fra maden og travlheden fra de lokale gennem de mange boder i markedet. Man kan hurtigt mærke at dette marked ikke er så turistpræget som La Boqueria, og føle den sande catalanske atmosfære.

Find overnatning nu!

Åbningstider Hostafrancs Market:

Mandag til torsdag : 07:00 – 14:30

Fredag: 07:00 – 20:00

Lørdag: 07:00- 15:00

Vej til Hostafrancs Market:

Bus: 56, 57, 157

Metro L1 (Hostafrancs)

Hvis du ønsker at bo i de livlige og travle områder ved Sants, kan du finde en lejlighed der passer lige til dine behov på Barcelona-home.

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da markets-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top