Home / Kultur / Escuela Parla
Escuela Parla Language school

Escuela Parla

Hvis du er i Barcelona, og allerede taler spansk, så er det på tide at lære catalansk! Escuela Parla sprogskole som er i Barcelona, og er en skole som tilbyder højt kvalificerede klasser af catalansk, engelsk og private spansk timer.

Find overnatning nu!

Vores kurser er designet til at lære dig, hvad du har brug for fra dag et. Hos Escuela Parla sprogskole, vil underviserne lære dig præcist hvad du forventer, derfor skal de vide hvad du gerne vil lære, hvorfor du vil lære det, og hvordan du ønsker at blive undervist, på den måde kan de tilpasse sig dine behov. De spansktalende forsikrer at du vil modtage de bedste færdigheder; grammatik, ordforråd, samtaler, lytte osv.

Ved Escuela Parla sprogskole designer de kurserne til mere end et sprog, suppleret med kulturelle elementer. På denne måde vil de studernede få et større forståelse for sproget og de kulturelle aspekter.

 

Escuela Parla  har implementeret mekanismer, så du kan fortælle dem, hvad du synes om din oplevelse med dem. Dette hjælper dem med at forbedre kvaliteten af deres kurser, så du kan lære endnu mere. De strukturer og tidsplaner for deres kurser er foretaget, så de passer til behovene hos de studerende i form af undervisningstiden, priser og tempo i læring.

Hvis du mangler en lejlighed til dit ophold i Barcelona, så besøg Barcelona-home der er mange forskellige muligheder.

Oplysninger

Adresse: C/ Muntaner 82, 1º 3ª 08011 Barcelona, SPAIN

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top