Home / Fritid / Endags tur Barcelona / Hovedstanden i Baskerlandet Bilbao
bilbao

Hovedstanden i Baskerlandet Bilbao

Efter en lang tur med sightseeing i Barcelona, får man muligvis et ønske om at opdage flere og nye ting om Spanien. I den forbindelse kan der opstå en masse spørgsmål: Hvor skal man rejse hen for en kort tur? Hvordan kan jeg få et overblik over ukendte byer, og sammensætte sightseeing med en god middag og transport fra lufthavnen? Hvor skal jeg bruge en eller to nætter? For alle dem, som er nysgerrige omkring kulturelle oplevelser uden for Barcelona, tilbyder visit Bilbao Barcelona fantastiske muligheder for korte rejser til Hovedstanden i Baskerlandet Bilbao.

Find overnatning nu!

 

Bilboa anses for at være Europa’s centrum for moderne kunst og arkitektur. Det er storslåede steder som Guggenheim Museum, den kendte bro Zuibizuri, som er lavet af glas, samt mange andre historiske steder.

For at organiserer turen til byen bedst, tilbyder Visit Barcelona Bilboa forskellige slags rejser til hovedstaden i Baskerlandet Bilboa:

Den første mulighed er god for dem, der gerne vil på en endagstur til byen. Denne tur inkludere transport fra lufthavnen, en billet til Guggenheim museet og en tur til Bilboa’s tre bedste tapas barer. Ydermere får man også et kort over byen. Man kan booke den tur for kun 104,5 euros!

Rejsepakken for to dage passer til dem, der ønsker lidt længere tid i Bilboa. Denne tur inkluderer en overnatning med morgenmad på et 4 stjernet hotel i midtbyen, privat transport til og fra lufthavnen, en billet til Guggenheim museet og en auto-guide tur til de bedste tapas barer, og et endags Bilbo-kort. Denne tur kan købes for 169 euro pr. person!

Hvis man gerne vil udforske byen mere detaljeret, tilbyder Visit Bilboa Barcelona en 3-dages tur med ophold på et 4 stjernet hotel, indgang til Guggenheim museet, en auto-guide tapas bar tur og Bilbo-kort til to dage. Dette kan købes for 232,70 euro pr. person!

Visit Bilboa Barcelona tilbyder også uforglemmelige udflugter i Barcelona. For mere information, klik her.

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

barcelona-one-day-trip-da culture-da outside-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top