Home / Om Barcelona / Nabolag / Poble Sec Barcelona
Poble Sec in Sants-Montjuïc, Barcelona

Poble Sec Barcelona

Poble Sec i Barcelona er ca. 70 hektarer og er en lang gade mellem Montjuic urban, og et område som spreder sig fra midten af Paral lel. Bjergene fra Montjuic overskyggede Poble Sec området som et slags miljøvenligt sted med massere landskab, grønne områder, museer, underholdning og sportsfaciliteter.

Find overnatning nu!

Dette område er sikkert og er primært boligområder , selv om der er plads til en masse underholdning . Man kan holde sig underhold ved at hengive sig til morskab såsom fester, events , teater, populære barer og endda klubber. Dette område er temmelig stille i løbet af dagen for dem af jer, der kommer til live om natten og ønsker at slappe af og hvile i løbet af dagen .

Selvom området er har boligområder kan man finde et komfortable hjem, da der er en bred vifte af faciliteter fra supermarkeder , apoteker, købmandsforretninger , markeder og indkøbscenter. Det er et godt sted at gå rundt og lindre sine sanser .

Dette område ligger også kun 10-20 min . væk fra hjertet af byen; La Rambla, som er den største turistattraktion. Der er to metro her; Paral.ele og Poble Sec, begge på samme vej, og kun to stop fra La Rambla.

 

Poble Sec ligger tæt på området El Raval, som har en masse forskellige karakterer som: bordeller, havnearbejdere, teatre og caféer.

Der er også mange caféer og restauranter på den anden side af Paral.lel, hvor man også finder mange vidunderlige bygninger, som gør det populært og indbydende for de besøgende, som har svært ved at finde turistattraktioner fra sin nye lejlighed i Barcelona.

Poble Sec har altid været et populært område, som let absorberer en vifte af immigranter som kommer fra og til. Derfor er der spanske rødder over hele verden.


Se større kort

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top